Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinaljak? Orlodom nagyon...

Mit csinaljak? Orlodom nagyon es nagyon rossz erzes. Reggel rosszul kelek mindig. Nagyon hianyoznak a barataim, akikkel egyutt nottem fel, nagyon reg lattam oket. Irnek nekik, de attol felek, h eloszor haritanak, utana meg nem irnak tobbet.

Figyelt kérdés

Egyszer egyiknel volt ra pelda.

Nagyon maganyos vagyok, emiatt orlodom, olyan jo amikor irnak es ezt nem akarom elvesZIteni ezt is, viszont beleorulok abba, h mindenki szolni mindenkihez, mindenkivel van valaki estenkent csak velem nincs, zsong a fejem az ures elettol.

Nagyon vagyom a szeretetre.

#Orjito
2022. jan. 13. 07:58
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
35 evesen ne vagyjon az ember tarsasagra? Eletre? Ez nem korfuggo.
2022. jan. 13. 09:49
 22/41 anonim ***** válasza:
2022. jan. 13. 09:49
 23/41 A kérdező kommentje:
Nem korfuggo, h az embernek mikor vannak rosszabb napjai es az sem h tarsasagra, tarsra vagyik az ember. Nem korfuggo h az ember mikor maganyos
2022. jan. 13. 09:50
 24/41 anonim ***** válasza:
55%

Nagymértékű az önmarcangolás és úgy érzem tanácsok nem fognak segíteni, ha még azt se mered megkérdezni tőlük hogy van -e kedvük találkozni, vagy indítványozni a találkozást, illetve még e lehetőségtől is félsz mert "mi van ha találkozunk és leblokkolok" stb...

Az ilyen gátak miatt kellene pszichológus segítsége.

2022. jan. 13. 09:51
 25/41 anonim ***** válasza:
Kérdező: férfi vagy?
2022. jan. 13. 09:51
 26/41 A kérdező kommentje:

EZ NEM ONSAJNALAT, EZT nagyon rosszul latod h az.

ONSAJNALAT? Torodjek bele abba ami faj? Na azt nem :)

2022. jan. 13. 09:52
 27/41 A kérdező kommentje:

24 / 26

Valoban nem kene felni a lehetosegtol mert lehet h szep elmeny lesz, viszont a leblokkolastol azert felek, mert ha mas kepet lat rolam mint regen latott, akkor elronthatom a regi dolgokat es akkor mar nem ir tobbet es meg maganyosabb leszek

2022. jan. 13. 09:57
 28/41 A kérdező kommentje:
Velemeny?? Ha volna napi tarsam, lehet h nem orlodnek ennyit
2022. jan. 13. 09:58
 29/41 anonim ***** válasza:
54%

Akkor tegyél ellene....

Elhivod őket találkozni vagy meginni valamit. Ha leráznak és nem írnak többet az elég egyértelmű jele annak, hogy nem akarnak tőled semmit.

És Ezekszerint akkor csak sajnálatból irogattak neked.

Aki őszintén érdeklődik irántad bele fog menni a találkozóba és nem haragszik meg és ráz le.

2022. jan. 13. 09:58
 30/41 anonim ***** válasza:

Senki se mondta hogy törődj bele abba ami fáj.

A szeretetért való kétségbeesett sóvárgás, meg az olyan gondolatok hogy "mindenki másnak jó csak nekem egyedül rossz", "mások jól érzik magukat, mindenki más csak én nem" ezek egyértelműen az önsajnálat jelei.

2022. jan. 13. 09:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!