Mit csinaljak? Orlodom nagyon es nagyon rossz erzes. Reggel rosszul kelek mindig. Nagyon hianyoznak a barataim, akikkel egyutt nottem fel, nagyon reg lattam oket. Irnek nekik, de attol felek, h eloszor haritanak, utana meg nem irnak tobbet.
Egyszer egyiknel volt ra pelda.
Nagyon maganyos vagyok, emiatt orlodom, olyan jo amikor irnak es ezt nem akarom elvesZIteni ezt is, viszont beleorulok abba, h mindenki szolni mindenkihez, mindenkivel van valaki estenkent csak velem nincs, zsong a fejem az ures elettol.
Nagyon vagyom a szeretetre.
20. kommentedben írtad: "Nem kell ehhez pszichologus, ha itt rendesen kedvesen ir itt velemenyt, tanacsot, ha rendes embereket fogok itt ki, akkor a tanacsokbol issue tudom rakni"
Ok, nagyon szeretnék segíteni, jönnek a tanácsok.
Írd össze minden érdeklődési körödet, azokat is, amilyen dolgok-témák érdekeltek korábban és nem fogtál bele, nem kezdted el. Keress csoportokat-fórumokat, lépj be csoportokba, a közös érdeklődés jó pont lehet, beszélgethetsz emberekkel. Idővel jöhet a személyes találkozás is.
Írd össze azt is, hogy mások számára milyen módon tudsz érdekes lenni, hogy szívesen legyenek veled, vagy ha úgy gondolod hogy nem nagyon van ilyen, mit szeretnél változtatni ennek érdekében.
Az alábbi kérdésben is sok megfontolandó tanács van:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__1..
31/31 Nagyon köszi a tanácsokat.
30/31
Jó de mit csináljak ha ezekre vágyom a régi életemből, a régen felépített kapcsolatokból. Olyan jól esik minden szeretet amit kapok és ezeket hiányolom. Aki nem egyedül él, az igazán át se tudja érezni, milyen rossz a magány, mennyire fájó és ha az ember sokáig tűrte, az mindenbe belekapaszkodik, hogy visszakapja a régi társasági életét.
Vágyom a régi kedves emberekre körülöttem és ezért tartok a hárításoktól is.
Ez jó ötlet ,köszönöm csak arra kell még vmit kitalálni h ne üssön be semmi gond, h ne hárítsanak, h ne veszítsem el őket
és esetleges találkozás elutasítás ellenére is u.úgy levelezzenek velem és üzenetben küldjék a szeretetet továbbra is, de minden vágyam h találkozgassunk. Ez a sarkalatos pont nálam. Ez a dilemmám.
Valaki?
Mar az eddigiek is sokat segitettek. Koszi a tovabbi Kommenteket is
az írásodból látszik, hogy nagyon erősen energiavámpír vagy
a szeretetkoldus hozzáállásod miatt fogod őket elriasztani, ha nem vagy egyedül képest erősnek lenni, akkor nagyon rájuk fogsz akaszkodni és tönkreteszed az egészet
nem jó, ha ennyire görcsösen ezen kattog az agyad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!