Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Megmondanád a legjobb barátodn...

Megmondanád a legjobb barátodnak vagy barátnődnek a házastársáról, hogy az neked nem szimpatikus?

Figyelt kérdés

A feleségem barátnője, egyik beszélgetésük alkalmával, azt mondta a feleségemnek, hogy első látásra , ránézésre, nem vagyok neki szimpatikus.

Számomra eléggé furcsa, azaz "furcsállom" a helyzetet, hogy egy ember, egy barát,miért mond ilyet a barátjának.

Negatív szándékot vélek mögöttes indítéknak!

Én soha nem mondanék olyat egyik barátomnak sem a házastársáról vagy párjáról, hogy az nekem nem szimpatikus. Még akkor sem, ha az tényleg úgy lenne, hogy nem szimpatikus, mert tartanék attól, hogy ezzel a kijelentésemmel, esetleg elrontom a barátságunkat, vagy mert úgy érezném, hogy megsértem a barátomat.

Neked mi a véleményed, te , hogyan látod mit gondolsz erről?

#nem szimpatikus a barátom , barátnőm férje, felesége,
2022. jan. 7. 23:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Nem bántanám meg.

A szimpátia-unszimpátia lehet első benyomás, ami később változhat.

De ez független a barátságunktól.

Ők szeretik egymást. Nekem semmi közöm hozzá.

A barátnőm boldog vele, s ez a lényeg.

De ha bántaná, rosszul élnének, s a barátnőm ebbe beavatna, akkor nyilván elmondanám a véleményemet, hiszen azért mondja el.

De amíg minden rendben köztük, az én benyomásom a magánügyem, s nincs jogom kimondani, megsérteni, ne adj Isten, elbizonytalanítani.

2022. jan. 10. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!