Megmondanád a legjobb barátodnak vagy barátnődnek a házastársáról, hogy az neked nem szimpatikus?
A feleségem barátnője, egyik beszélgetésük alkalmával, azt mondta a feleségemnek, hogy első látásra , ránézésre, nem vagyok neki szimpatikus.
Számomra eléggé furcsa, azaz "furcsállom" a helyzetet, hogy egy ember, egy barát,miért mond ilyet a barátjának.
Negatív szándékot vélek mögöttes indítéknak!
Én soha nem mondanék olyat egyik barátomnak sem a házastársáról vagy párjáról, hogy az nekem nem szimpatikus. Még akkor sem, ha az tényleg úgy lenne, hogy nem szimpatikus, mert tartanék attól, hogy ezzel a kijelentésemmel, esetleg elrontom a barátságunkat, vagy mert úgy érezném, hogy megsértem a barátomat.
Neked mi a véleményed, te , hogyan látod mit gondolsz erről?
Nem.
Nem bántanám meg.
A szimpátia-unszimpátia lehet első benyomás, ami később változhat.
De ez független a barátságunktól.
Ők szeretik egymást. Nekem semmi közöm hozzá.
A barátnőm boldog vele, s ez a lényeg.
De ha bántaná, rosszul élnének, s a barátnőm ebbe beavatna, akkor nyilván elmondanám a véleményemet, hiszen azért mondja el.
De amíg minden rendben köztük, az én benyomásom a magánügyem, s nincs jogom kimondani, megsérteni, ne adj Isten, elbizonytalanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!