A férjem legjobb barátja illetlen módon beszélt velem. Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Felhívott minket vonalason. A férjem nem volt itthon. Elkezdtünk beszélgetni. Elmesélte, hogy jár egy tetováló tanfolyamra. És akkor azt mondta: tudod milyen jót tudnék tetoválni a puncikádra? Na erre kinyomtam.2021. nov. 11. 14:28
1/14 anonim válasza:
Kamu, különben elmondtad volna a férjednek.
2/14 anonim válasza:
Én a helyedben a férjed véleményét kérném ki erről, izgibb lenne
3/14 anonim válasza:
Először tanuljon meg tetoválni, aztán akarja kivarni a puncid.
4/14 A kérdező kommentje:
El is fogom mondani neki, ha hazaér. És remélem megszakitja a kapcsolatot ezzel az emberrel. Eléggé félreismerte.
2021. nov. 11. 14:38
5/14 anonim válasza:
troll
Amúgy meg ha a férjedet keresi minek beszélgettek?
6/14 anonim válasza:
Kamu.
Tetováló TANFOLYAM nincs, mégpedig azért, mert nem olyan szakma, mint a többi.
Ha valaki tetováló akar lenni, először is bead egy igényes portfóliót, utána felveszik gyakornoknak egy szalonba, ahol kitanul mindent egy dolgozó tetováló mellett.
De azért köszi a napi viccet :D
Üdv, egy tetoválónak készülő ^^
7/14 A kérdező kommentje:
6-os ird be a Google-ba, hogy "tetováló tanfolyam". Lesz pár találat!
2021. nov. 11. 14:59
8/14 anonim válasza:
Hatos. Maga a kérdés meg a sztori lehet nem kamu. Lehet ezt hazudta a csávesz a naív csajnak, aki úgysem ért hozzá az elhiszi alapon. Szal ha benyalja, tetszik neki akkor levarná a himbilimbivel a férj háta mögött.
9/14 A kérdező kommentje:
5-ös: Miért ne beszélgethetnénk pár szót a férjem legjobb barátjával? Elég régóta ismerem. Udvariasságból kérdeztem, hogy hogy van, mi van vele.
2021. nov. 11. 15:00
10/14 anonim válasza:
Hívd ki egy kick-box meccsre, és lépj rá a golyóira:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!