Úgy értem vannak lányok (pl. én) akik kiskorukban csak fiúkkal barátkoztak. Most ha barátkozni próbálok egy fiúval, egyből többre gondol mint barátság, viszont nekem hiányzik a fiúk társasága, már 8.-os korom óta nincsenek egyáltalán barátaim mert nem bírom a lányokat és a fiúk előbb-utóbb úgyis akarnak majd tőlem valamit. A srácok mért nem képesek a lány barátaikra csak barátként tekinteni? Annyira nem bírnak magukkal hogy képesek elcseszni egy barátságot emiatt?
És manapság már nem beszélhetsz egy fiúval csak úgy anélkül hogy ne gondolnák hogy akarsz tőle valamit. Pl. Én egyszer odamentem egy szimpi fiúhoz barátkozni, az meg azt hitte hogy akarok tőle valamit és a haverjai is azt hitték, aztán az egyik rá is kérdezett hogy tetszik-e nekem, pedig nem úgy viselkedtem mint aki be akar pasizni, hanem haverként. Ez engem elszomorít, hogy nem lehetnek fiú barátaim, mikor mindig is csak azok voltak. Kiskoromban én el sem különítettem a nemeket, soha bele sem gondoltam hogy én lány vagyok és lányokkal kellene barátkozzak, vagy hogy nekem tetszik egy fiú, mikor mindenki már elvolt a szerelem témával oviban, én nem soroltam volna be magam egyik nem közé sem, most is úgy tartom hogy én nembináris vagyok, és fáj hogy az emberek ennyire elkülönítik a két nemet.
Kérdező, olvasd vissza mit írtál a #8-as válaszodban.
"nem különítem el a nemeket, csakmert „lány” létemre nem bírom a lányok társaságát"
Szerintem nincs annál nagyobb elkülönítés, mint kijelenteni, hogy az egyik nem tagjait nem bírod.
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy minden szám páros, persze a páratlanok szerinted sem párosak, de attól még mindegyik páros.
2022. jan. 7. 08:57
12/25 A kérdező kommentje:
Uramisten de retardáltak vagytok. Úgy értettem hogy nem szeretek lányokkal barátkozni mert nem tudok, de persze én különítem el a nemeket, na haggyá má
2022. jan. 7. 09:03
13/25 anonim válasza:
De, elkülöníted, mert esélyt sem adsz lányoknak a barátkozásra. Vagy talán igen? És ha olyan a lány, hogy szeret fiúkkal barátkozni, tehát végülis hasonló lelkületűek vagytok?
2022. jan. 7. 09:11
14/25 A kérdező kommentje:
Általánosságban beszéltem mindkét nemről. Tehát nem minden fiúval barátkoznék és vannak lányok akiket tudok bírni, nem különítem el a nemeket és igenis adok esélyt a lányoknak, hozzám hasonlóval viszont még nem találkoztam.
2022. jan. 7. 09:17
15/25 anonim válasza:
"na haggyá má"
Édesem, ilyen stílusban a cigányok írnak. ;)
2022. jan. 7. 09:21
16/25 anonim válasza:
Mert a fiuk csak dugni akarnak 13 eves kor utan
2022. jan. 7. 09:41
17/25 anonim válasza:
#16 A lányok is, nyugi
2022. jan. 7. 09:51
18/25 anonim válasza:
Ha folyton fiúk után keresgélsz, miért nem akarsz velük párkapcsolatot? Normális nő azt akarna. És jó esetben a pároddal megélheted azt is, amit egy baráti kapcsolatban: hogy egy hullámhosszon vagytok, jól el tudtok beszélgetni, hasonló az érdeklődési körötök, tisztelitek egymás személyiségét, érdekes embernek tartjátok a másikat stb.
2022. jan. 7. 10:40
19/25 anonim válasza:
Meleghelyen probalkozz ott nem akarnak megdugni a fiuk
2022. jan. 7. 10:56
20/25 anonim válasza:
Azért a nők is olyanok, hogyha kicsit kedves vagy velük már úgy veszik mintha akarnál tőlük valamit. Aztán ilyenkor vagy flegmák lesznek, vagy rádkattannak és nem győzöd hogy tartani a távolságot, és nem megsérteni őket egyszerre. Lehet csak én találkoztam kirívó esetekkel de volt olyan nő akivel baráti, munkatársi viszonyban voltam és derült égből villámcsapás randizni hívott, felkínálta magát, vagy ilyen kérdésekkel jött hogy amúgy tetszem-e neki, mert ő úgy érzi van köztünk valami. Az a vicc, hogy meleg vagyok szóval ezt max. beképzeli magának :D Persze volt olyan is hogy kedvesen mosolyogva köszönök a pénztàrosra az meg forgatja a szemeit mintha ez már nyomulás lenne, gólyatáborban ha épp lány volt a legközelebb akkor elkezdtem vele beszélgetni aztán jött az “amúgy van barátom” duma, vagy éreztem hogy kínos mert másfajta közeledésnek veszi. Szóval szerintem nem csak a férfiakon múlik hogy nem annyira általános és mély egy ellenkező neműek közötti barátság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!