Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen okból szakítanál meg...

Milyen okból szakítanál meg egy barátságot?

Figyelt kérdés

2021. dec. 29. 00:02
1 2 3
 21/26 Hanna S ***** válasza:
Hogyha többször is kibeszélte a titkaimat, amiket El mondtam neki.
2022. jan. 23. 10:15
 22/26 anonim ***** válasza:
67%
Páldául akkor szakítanék meg egy "barátságot", ha kiderülne, hogy teljesen félreismertem a "barát" flegmatikus személyiségét és csak önmagával törődő értékrendjét és egy előre lépésről lépésre kidolgozott terv alapján lezajlott helyzetkezelése kapcsán megtudnám róla, hogy számító, becstelen, hazug, manipulatív és provokatív. Emellett burkolt jelekkel kommunikálna egyenes és világos beszéd helyett. Szándékosan hamis látszatot tartana fenn, hosszú évekig. Végül közölné velem, hogy "nincs ideje törődni a barátaival és az ismerőseivel, mert akadályozzák abban, hogy élje az életét"!
2022. febr. 1. 19:03
 23/26 NTBS ***** válasza:
100%
Sok oka lehet. Elég a távolság, az eltérő időbeosztás, világhoz való hozzáállás.
2022. febr. 20. 08:09
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha a barátság csak egy oldalú ha állandóan csak ő róla szól az egész kapcsolat tartás, velem meg csak pár percet törödik, aki ennyire önző én nem leszek a rajongója keressen arra mást.
2022. márc. 28. 14:23
 25/26 anonim ***** válasza:
Árulás miatt szakítottam meg.
2022. márc. 29. 14:22
 26/26 anonim ***** válasza:
unom
2022. ápr. 6. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!