Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kibeszél a testverem a baratai...

Kibeszél a testverem a barataival?

Figyelt kérdés
Az iment megmutatott a telefonjan par dc beszelgetest a baratjaival, amiben ilyen "k*rva vicces" Kepek voltak, habar mar az sem tetszett hogy homofoboskodnak de ez még hagyján, amikor az en nevem sorra kerult a beszelgetes soran, rogton kikapta a kezembol a telefont aztan mondta "ennyi volt" En meg nem ertettem az egeszet, nem biztos h kibeszelnek de nagyon gyanus es en addig nem nyugszom amig ezt nem deritem ki... Ha a baratai kibeszelnek engem nem erdekel, de ha a sajat testverem is akit szeretek, az rendesen szivbe markolna. Szerintetek? Vagy csak tulgondolom?
2021. dec. 22. 15:51
 1/6 anonim ***** válasza:
7%
Túlgondolod.
2021. dec. 22. 15:55
 2/6 anonim ***** válasza:
20%

Mi az, hogy "homofoboskodnak"?

Aki a természet törvényei szerint él, az mondhatja a homoszexuálisra,

hogy természetellenes, nem?

A homofób=homoszexuális ellenes.

A homoszexuális = természetellenes.

Ezt el kell fogadnod.

2021. dec. 22. 15:57
 3/6 anonim ***** válasza:
35%
Mit érdekel ez ennyire?! Tudod jó érzés megosztani valakivel azt amit gondolsz. Mi is megbeszéljük a legjobb barátnőimmel napi szinten a családi problémákat stb. én ebben semmi negatívat nem látok.
2021. dec. 22. 15:58
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

"Bár vannak, akik szerint a homoszexualitás természetellenes,[12] ennek némileg ellentmond az a tény, hogy jelenléte a természetben (az állatvilágban) is megfigyelhető. Bizonyos tudományos kutatók nézete szerint a homoszexualitás nem csak az állatvilágban, de az emberi társadalmakban is úgy tekintendő, mint a szexualitás egy normális és természetes változata, amely önmagában nem betegség.[3][13]"

~Credit:Wikipédia

2021. dec. 22. 16:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Ugy latom megfogtatok a lenyeget :)
2021. dec. 22. 16:14
 6/6 anonim ***** válasza:

En megertelek kerdezo, mert nekem a testverem az egyetlen ember akiben oszinten megbizom, es a helyedben en is ezt gondolnam.

Sajnos en is arra tudok gondolni hogy kibeszel. Az hogy kirantotta a kezedbol a telefont igy, arra utal. En a helyedben megkerdeznem tole, es elmondanam hogy mennyire megbantva erzem ezzel magam.

2021. dec. 22. 16:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!