Masnak is alig vannak baratai?
Sose volt eletemben nagyobb barati tarsasagom. A gimiben is par osztalytarssal voltam joban, volt egy legjobb baratnom, de megorrolt ram, hogy egyetemre mentem es nem tartjuk evek ota a kapcsolatot. Egyetemen is volt par baratom, egyikukkel megszakadt a kapcsolat, mert feltekeny volt a parkapcsolatomra ( neki is volt, csak mindig megcsaltak egymast, en meg ott voltam allando szinglikent harmadik kereknek). A masik baratnomnek meg az anyukajaval dolgozom egyutt, de mivel o meg eleg ocsmanyan beszelt rolam az anyjanak, amit egy kedves kolleganom mondott el, ot is elkezdtem leepiteni.
Maradt egy nagyon jo baratnom az egyetemrol, neki van parja. O inkabb nyugodt, kirandulos tipus. A parja szokott inkabb eljarni bulizni a haverjaival. Illetve egy regi gimis osztalytarsnom.
Az emlegetett parom meg megvan :D o is szenved kicsit, mert a barati gamer tarsasaga a szomszed megyeben lakik ( ok meg egy falura vagy utcara egymastol), igy ritkan talalkozik veluk.
Felreertesek elkerulese vegett, egyetertek azzal, hogy nem vagyok maganyos mivel van parom es akinek nincs tarsa, annak meg rosszabb. De valahogy hianyzik egy jo kis barati kozeg mindkettonknek. Akar kozosen elmenni iszogatni (en bulizni is imadok), vagy etterembe menni, moziba.
Nalatok is elojon ez? Ti hol talaltatok baratokat?
Nekem is csak 1-2 barátom van, de jó ez így. Fiatalabb koromban volt több, de nem volt energiám minőségi kapcsolatot ápolni az összessel, és elkoptak.
Most egy igazi, száz százalékos barátnőm van, és egy olyan, akivel nem osztanék meg mindent, de nagyon szeretem. Mindkettőt kb. 10 éve a játszótérről ismertem meg, amikor kicsik voltak a gyerekeink. Rajtuk kívül van pár jó ismerős, akikkel el lehet beszélgetni meg nevetni, de ők nem barátok.
Engem az osszes baratnak hitt ember atbaszott vagy lecserelt. Van egy tobb eves kapcsolatom. Ha nem lenne akkor gyakorlatilag egyedul lennek, mert nincsenek barataim. Folyton magamban keresem a hibat. Gyakran csendes vagyok, nem vagyok egy bulizos fajta.
Az a baj, hogy nehez jo baratokat talalni. Teszem azt, az en korosztalyom java reszt meg bulizik, iszik stb. 22 eves vagyok. En meg a csaladtervezesnel tartok. Nem tudnak es en sem tudok veluk azonosulni, ezert nem kivancsiak ram. Ok amig arrol besgelgetnek egymas kozt hogy merre buliztak, ram senki nem kivancsi mert en mar nem ott tartok.
3#
Engem is az osszes legjobb baratnom idaig atvert. Kb arra voltam jo, hogy leteztem, amig a tobbi haverjaval rosszban voltak...
2#
Igen, nehez lehet neked. :/ Az ismerosi korombol meg a kisgyerekes anyuka is tobbet jar iszogatni, mint en. :') Furcsa egy vilag ez.
Igaz barátaim sajnos már egyértelműen nekem sincsenek. Barátok akadnak (talán 3), de már ezt is inkább megkérdőjelezem.. mármint neten néha beszélgetünk, de valahogy a találkozás egyszerűen sosem jön össze, pedig egy városban lakunk.
Ismerős már annál több van, de ugye ők nem ugyanolyanok, mint a barátok (lennének). Nekem nagyobb igényem lenne kirándulásokra, spontán programokra, (vagy épp kicsit lelkizősebb kávézásra) de nincs olyan személy jelenleg az életemben, akivel/akikkel ez kivitelezhető lenne.
2 van, de ők már a kezdetektől velem vannak - külön-külön
Többre nincs szükségen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!