Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet visszaszerezni...

Hogyan lehet visszaszerezni egy barátot?

Figyelt kérdés

Volt egy fiubaratom akivel egy evig legjobb baratok voltunk es teljesen barati volt az egesz, nekem nagyon sokat jelent o, viszont kb fel eve lett egy parom akivel egesz joba vannak

Es most fel eve hogy emiatt nem beszeltunk mert nyilvan tiszteli a parom es emiatt nem akar szerintem

Viszont egy teljes evig a legfontosabb szemely volt az eletembe, halas vagyok neki es nagyon nagyon hianyzik nekem

Szerintetek engedjem el, vagy lehetnenk ujra baratok?

Nagyon hianyzik nekem es nincs olyan nap mikor nem gondolnek arra, hogy mi lehet vele

Rairni nem akarok mert nem szeretnem kellemetlen helyzetbe hozni mert tudom hogy tiszteli a kapcsolatunk a baratommal es emiatt szerintem mar nem szivesen beszelne velem:(

2021. dec. 17. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Na most jön a Lehet-e barátság fiú és lány között? című kérdés. Szerintem lehet, de sokak szerint nem. Lehet, hogy a barátod is így gondolja. Talán részéről nem pont barátság volt.
2021. dec. 18. 00:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Regota ismerem , es eddig barmi tortent mindig ujra visszatalaltunk egymashoz, viszont most nem

Es nagyon faj elveszteni egy olyan embert aki egykor a legfontosabb volt

Olyan o mint en csak mas testbe

Es rosszul esik

De kezdem elfogadni, hogy egyszer minden veget er

2021. dec. 18. 00:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem baratokkent kezdtunk

De egy ideje mar csak baratok voltunk

O is mas fele nezett es en is

de a baratsag mindig megmaradt

2021. dec. 18. 00:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor még őbelé vagy szerelmes, és talán ő is beléd. Mért változtattátok meg ezt a státuszt?
2021. dec. 18. 00:13
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

hagyjuk már

fiú vagyok, szerintem egykorú veled

hidd el hogy oka van amiért nem vagytok már "barátok", nincs ilyen mesebeli barátság 2 hetero ellenkező nemű közt xd főleg tinikorba

2021. dec. 18. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát jó de... Ő "nem tiszteli a kapcsolatotokat" ha visszaír neked? Mi ez a logika?
2021. dec. 18. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!