Hogyan lehet visszaszerezni egy barátot?
Volt egy fiubaratom akivel egy evig legjobb baratok voltunk es teljesen barati volt az egesz, nekem nagyon sokat jelent o, viszont kb fel eve lett egy parom akivel egesz joba vannak
Es most fel eve hogy emiatt nem beszeltunk mert nyilvan tiszteli a parom es emiatt nem akar szerintem
Viszont egy teljes evig a legfontosabb szemely volt az eletembe, halas vagyok neki es nagyon nagyon hianyzik nekem
Szerintetek engedjem el, vagy lehetnenk ujra baratok?
Nagyon hianyzik nekem es nincs olyan nap mikor nem gondolnek arra, hogy mi lehet vele
Rairni nem akarok mert nem szeretnem kellemetlen helyzetbe hozni mert tudom hogy tiszteli a kapcsolatunk a baratommal es emiatt szerintem mar nem szivesen beszelne velem:(
Regota ismerem , es eddig barmi tortent mindig ujra visszatalaltunk egymashoz, viszont most nem
Es nagyon faj elveszteni egy olyan embert aki egykor a legfontosabb volt
Olyan o mint en csak mas testbe
Es rosszul esik
De kezdem elfogadni, hogy egyszer minden veget er
Nem baratokkent kezdtunk
De egy ideje mar csak baratok voltunk
O is mas fele nezett es en is
de a baratsag mindig megmaradt
hagyjuk már
fiú vagyok, szerintem egykorú veled
hidd el hogy oka van amiért nem vagytok már "barátok", nincs ilyen mesebeli barátság 2 hetero ellenkező nemű közt xd főleg tinikorba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!