Hogyan(vagy ne)próbáljam visszaszerezni a legjobb barátomat?
Óvoda óta a legjobb barátom(most 9.es vagyok).
Nagyon nagyon szoros volt a kapcsolatunk.Több ezer km-t bicikliztünk,együtt készültünk kismotor jogsira,minden éjjel xboxoztunk volt hogy hajnal 3-ig is.És júliusban csak úgy egyik napról a másikra két idegenné váltunk.De én ugyanúgy vártam minden napot hogy mit csinálunk.Elég sértődékeny,de soha nem piszkáltam mert tudtam hogy nem szereti.Egy pár napig hagytam,gondoltam biztos csak nincs kedve vagy ilyesmi.De pár hét után kezdett kicsit érdekessé válni.Írkáltam neki de mindig terelte a témát meg nem beszélt velem.Rajta kívül nem volt senkim.Így október közepén kezdek kicsit magányos lenni.
En akkor jartam hasonlo cipoben, amikor az akkori barataim uj tarsasagba kerultek es feltetelezem, hogy ott volt bennuk egy megfelelesi kenyszer, engem meg gaznak tartottak azok elott akiknel be akartak vagodni, szoval offoltak.
Hidd el, nem kar az olyan emberekert, akik valami okbol nem kivancsiak rad, fiatal vagy meg es kb. ebben a korban jonnek-mennek a legtobben az eletedbol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!