Miért csinálja ezt? Visszaszerezhetem még a barátaimat?
Sziasztok!
Az osztályom az elejétől fogva két csoportra oszlott. Menők és nem menők. (Csak lányokra vonatkozik amit írok) Én a nem menők közé tartozok és még három barátnőm. (11 lány van az osztályban) 9-ben nagyon jól kijöttem az osztálytársaimmal, kedveltek és én is őket.
10-ben jött hozzánk pár lány, pontosan 3. Iskolát váltottak így kerültek hozzánk. Az egyik lány nagyon szimpatikus volt. Jó barátok lettünk, sokat találkoztunk gimin kívül is. Ám félév után kiderült, hogy az új lány akivel jóban voltam (hívjuk X-nek) pletykákat terjeszt, hazugságokat mond rólam. (R*banc vagyok, úgy néz ki a hajam, mint egy K*rvának. És ennél csak rosszabbakat) Ezután levágatta olyanra a haját, mint nekem, de nem foglalkoztam vele és úgy tettem mintha nem tudnék a hazugságairól. Másnap meghallom, hogy épp arról beszélnek, hogy én beszóltam X-nek, mert levágatta a haját. Ilyen nem történt. Elvesztettem az összes barátomat. Csak három maradt, azok akik nem menők. Szeretem őket, de azért jó lenne ha minden a régi lenne.
Szerintetek van rá esély, hogy valahogy visszaszerezzem a régi barátaimat? Mit tennétek?
16/l
Mit jelent az, hogy menők és nem menők? XDDD Esetleg népszerűbb a másik csoport mivel ők arra játszanak, sőt maguk is elhiszik, hogy "menők", ugyanúgy ti is elhiszitek, hogy ti vagytok a "nem menők". Nemsokára nagyot fog változni a gondolkodásmódod, sőt életed végéig változol majd, fejlődsz, tapasztalatokat szerzel, stb.
Számomra az az értékes ember aki nem skatulyázza be magát sehova, független de nem önfejű/makacs, nyitott, nem úgy fogja fel a világot, mintha 2 csoport lenne.
Ha a sarkadra állsz és nem engeded, hogy kihasználjanak akkor lehet sok embert elveszítessz de az ne érdekeljen mert az a 3 ottmarad. Akkor jobban fognak tisztelni a többiek is, főleg ha látják, hogy te ezen a bekategorizálós dolgon kívül állsz. Egyébként próbáltad már megbeszélni a többiekkel felnőttek módjára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!