Azért mert őszintén megmondtam a véleményem azt mondja hogy mérgező vagyok. Dobjam ki?
A legjobb barátnőmről van szó. Tanácsokkal látjuk el egymást stb ahogy egy igaz barátnak kell. Csakhogy neki ha őszintén megmondom a véleményem amivel én a javát akarom, de nem feltétlen pozitív, akkor nem teszik neki. Több ilyen van én nem nyalizok. Rámtámadt hogy mérgező a barátságom.
NAGYON FÁJT.
Akkor ennyi, hagyjam a fenébe?
"Tanácsokkal látjuk el egymást stb ahogy egy igaz barátnak kell."
A kéretlen tanácsokat senki nem szereti. Egy barátság nem így működik. Ha csak rázúdítod a dolgokat úgy, hogy nem kérte ki a véleményedet, az úgy tényleg mérgező.
Nem kérte valóban, csak hülyeséget csinál és szóltam neki.
Most nem tudom így fejből mik voltak de pl van úgy hogy kérdezte milyen ebben a szerelésben én meg mondtam neki hogy szerintem nagyon kirívó ahhoz a helyre ahova megy.
Ilyesmik.
Felnőtt ember? Kárt okoz valakinek?
Ha csak hülyeséget csinál, hagyd rá, mindenki csinál hülyeségeket. Aztán neked sem biztos, hogy mindenben igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!