Orbán megmondta, hogy komoly baj van. Véleményed szerint ezt miért nem fogják fel jó páran, az EU ban és hazánkban is?
vannak állítólag terroristák is a migránsok között , ha berendezkednek az EU ban, fognak e robbantgatni például?
Mi lesz ha fegyverekhez jutnak?
Nem tudom megérteni én sem. A németek kompenzálnak, Hitler óta senki nem meri felemelni a szavát, mert rögtön nácinak titulálják. De a többi? A svédek például?
Nagy a baj, ebből irdatlan problémák lesznek, nem feltétlenül a közeljövőben, de később, majd ha berobban alattunk a Brenner - hágó előtt az Europe - brücke, vagy lövöldözni fognak a nyílt utcán Nyugat Európában - volt is már ilyen - talán rádöbbennek a nagy európéer, nyugati politikusok - vagy tán még akkor sem.
Mi európaiak hova fogunk menekülni?
Engem már a rosszullét fog el ha meglátom annak az NDK - s rusnya vénasszonynak a képét. A németek nagyobb agymosáson mentek, mennek át, mint amit mi el tudunk képzelni.
Felfogják ők. Nagyon is. Pusztán ők nyíltan nem mondják ki, mert akkor egyből csökkenne a népszerűségük. Nem hülyék a nyugati politikusok se, össz-vissz Merkel, de ő is azért, mert képtelen volt normálisan elmondani mi is voltak az eredeti terveik, miként fogadták volna be a migránsokat.
Terroristák meg már nem csak állítólag vannak. Röszkénél is az egyikről, aki buzdította a népet kiderült, hogy az (le se tudta tagadni, mert, ha nem az lenne minek kellett neki 6 különböző útlevél) + Dzsihád John is bejelentette, hogy vissza fog térni Angliába. Visszatérni meg legkönnyebben a nagy menekült áradattal tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!