Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nem tudom, hogy helyes. Van...

Nem tudom, hogy helyes. Van erre valami megszokott, vagy csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés

Átmennék dumcsizni barátnőmhöz. De nem hív, így nem megyek. Ha mondom jó lett volna beszélgetni, kérdezi miért nem jöttél át. De én úgy vagyok vele, ahova nem hívnak, oda nem megyek.

27l

2021. nov. 27. 18:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell hívni telefonon, csak úgy és megemlíteni, hogy jó lenne dumcsizni. Erre vagy azt mondja, hogy gyere át, vagy azt, hogy átmegyek hozzád (ha ő is éppen ezt gondolja és van ideje). Harmadik eshetőség, hogy kitérő választ ad, azzal, hogy tényleg, milyen jó ötlet.
2021. nov. 27. 18:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha akarsz valamit, akkor szólj. Ne várd el senkitől, hogy gondolatolvasó legyen.
2021. nov. 27. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hívd át te! Problem solved
2021. nov. 27. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha te akarsz beszélgetni akkor hívd át.
2021. nov. 27. 21:06
 5/7 anonim válasza:
hívd átt te, és a 3. 4. alkalommal meg fel fogja ajánlani magától, hogy most nem-e mész átt te
2021. nov. 27. 23:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezt én is túlgondoltam. Lett egy újabb barátságom és én is azon goldolkoztam, hogy várjam meg, amíg ő hív vagy menjek magamtól. Aztán beszéltünk róla és azt mondta, hogy mehetek nyugodtan. Igaz előtte haza vittem már és behívott, de nem mentem be. Magamhoz meg azért nem hívom, mert felújítás zajlik. Úgyhogy lassacskán el fogok menni hozzá. Te is beszélj vele erről és menj el.
2021. nov. 28. 17:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező nő!

Férfi vagyok beszélgetni dumcsizni írogatni akarsz_e?

Mert félsz attól, hogy írnál én nekem?

Hogyha nem akar Te veled dumcsizni a Te barátnőd, akkor ne menj a barátnődhöz!

Kedves kérdező nő!

Kedveled és szereted saját magadat?

Vagy pedig a barátnőd szolga_lánya vagy?

Hogyha én Te rád írtam?

Mit csinálsz Te?

2021. nov. 28. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!