Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mi lenne a helyes?

Szerintetek mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Van egy barátnőm, akivel az utóbbi időben kissé megszakadt a kapcsolat. Nem vesztünk össze, jóban vagyunk csak nem beszélünk. Én úgy látom olyan társaságban van, ami nem a legjobb, ő úgy érzi erre van szüksége, most felszabadult és kilépett a komfort zónájából. Elég durva bulikban jelenik meg, és azért aggódom érte. Persze, értem én élni kell, élvezni az életet, de szerintem lehet másképp is élvezni. Én nem hiszem hogy tudnám ezeket a bulikat élvezni, vagy hogy szeretnék-e így részt venni az életében. Nem tudom, hogy helyes lenne-e ha elmondanám neki azt amit gondolok, hogy nem nézem ezt jó szemmel, persze tudom hogy nem hülye, lehet hogy van egy kis féltékenység is bennem, mert egy másik barátnőjével ezeket ki tudja élvezni és úgy látom mintha sokkal jobban el lennének mint velem. Tanuljam meg elfogadni és kezelni ezt magamban, vagy beszéljek vele erről? Félek a végkifejletétől is annak ha beszélek vele, nem szeretném ha megszakadna a barátság de ahogy meg most vagyunk az se nevezhető igazán annak.
2021. jún. 8. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:
mindenképp mondd el,legalább megtudod hogy ha nem tesz a te véleményedre,mert akkor rájössz hogy te sem érdekled annyira,ha hallgat rád,az meg a legjobb,de mindenképpen nyugodtan,csak ketten beszéljétek meg,úgy:hogy ne szemrehányásnak vegye.
2021. jún. 8. 21:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igen, arra mindenképp figyelnék hogy ne szemrehányásnak érezze, azzal többet ártanék azt hiszem. Esetleg szerencsés lehet iszogatás közben? Ugyanis régebben rendszeresen kiültünk valahova, jót tehet ez, hogy a megszokott kis rutinunkat csináljuk?

2021. jún. 8. 23:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!