Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem lehet normális...

Miért nem lehet normális barátot találni?

Figyelt kérdés

Rengeteg barátom volt, fiúk lányok egyaránt, de az évek során sokat költöztünk, így megszakadt a kapcsolat, most itt vagyok 17 évesen és nem tudom azt mondani hogy nekem van egy igaz barátom, a gimibe mindenkivel beszélgetek hülyéskedek, de egyikben sem bízom meg, mostanra a velem egykorúak vagy alkoholizálnak, vagy drogoznak én olyan társaságba meg nem akarok lenni, én az a jótanuló "mintadiák" vagyok, de nagyon szeretek szórakozni hülyéskedni, nagyon őszinte vagyok, soha nem azt mondom amit hallani akarnak hanem az igazságot, a szüleimmel a kapcsolatom nagyon jó nekik életem során soha nem hazudtam, ebből azt akarom kihozni hogy nagyon sokan féltékenyek is ez miatt rám, és ha már nem drogozol nem iszol és nem szállsz fiúról fiúra , akkor már nem vesznek be a baráti körbe, engem mondjuk ez sose érdekelt és hidegen hagyott, de szerintem mindenki úgy van vele hogy jó lenne egy igaz barát akiben bízhat az ember, nekem volt is de mind hátbaszúrt, pedig én mindig segítettem nekik mindenben, támogattam őket, mégis csak döftek egy kést a hátamba, most pedig körülnézek,és borzalom ami itt megy, mindenki csak érdekből van a másikkal, és csak megjátsza magát, én mindig magamat adtam, a velem egykorúakkal nem is tudom megértetni magam mert felelőtlenek, és a másikat a rosszba viszik bele, általában 21 évesek azok akikkel normálisan le tudok űlni és beszélgetni, mert ők nem beszélnek arról hogy a párjával mit csináltak a két fal közt és hogyan, nem a drogról, és hogy hogy itták le magukat, meg hogy drogozták be magukat,és akkor megkérdezik tőlem miért nincsenek barátaim hát ezért mert itt nem a másik támogatása hanem a másik lehúzása és hátbaszúrása megy.

Komolyan nem lehet már egy normális igaz barátot találni?

2021. nov. 21. 15:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sajnos Hajdú-Bihar. :/
2021. nov. 21. 16:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérdező van kedved beszélgetni? 18 vagyok. Ha gondolod akkor dobj egy üzit:)
2021. nov. 21. 17:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Kevesen értékelik manapság az őszinteséget... Nagyon nehéz olyan barátot találni, aki nem csak érdekből barátkozik vagy nincs semmi hátsó széndéka. Viszont a legtöbb igaz barátom úgy szereztem, hogy valami közös érdeklődési körben kölcsönösen segítettünk egymásnak (tanulásban főleg stb.)
2021. nov. 22. 06:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Le lehet engem a nullára pontozni de szerintem a barátságok kialakításának megvan egy korhatára és afölött szinte lehetetlen.

Szerintem úgy gimi közepefele zárul le ez a korszak és, ha addig nem talált az ember egy jóbarátot, nem is fog többet. Talán az egyetemen jöhet valaki, talán a munkában, de ilyenkorra már rég megvan mindenkinek kis baráti köre, ha kifogsz valakit, akivel jól elvagy, ritka lesz köztük az, akivel találkozhatsz szabadidőben is, akivel akármikor beszélgethettek, akivel elmentek erre-arra, akiben megbíztok 100%-ban és azt érzitek, hogy ő is megbízik bennetek.

Egy kor fölött már azt tapasztaljátok az új kapcsolatoknál, hogy, ahogy telik az idő vagy ti nagyobb energiát fektettek a kapcsolatba vagy ők feszegetik a határokat: a határokat ami mindig ott lesz kettőtök között, mert ahogy telik az idő az ember egyre jobban elhatárolja magát az új emberektől.

Lehet bohóckodni netes barátságokkal, de ott se lesz meg ez a kémia. Nekem is voltak anno emberek, akikkel online csevegtem és elmondták mi van velük, én elmondtam, mi van velem, de úgy mint egy baráttal nem viselkedtünk volna egymással, nem tartott arra a kapcsolatunk.

2021. nov. 22. 06:49
 15/19 anonim ***** válasza:
A barátkozás szerintem kortól független, egyszerűen ahogy öregebb az ember nincs annyi ideje a másikra munka stb miatt, de ha megelelő mennyiségű időt és energiát fektet bele mindkét fél, ugyanúgy jó barátokat lehet találni.
2021. nov. 22. 06:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Én is ismerkedem és barátkozom.

Budapesten és Berlinben élek.

Csak a Skype ismerkedem!

Jómódú, sportos, férfi vagyok.

Heteroszexuális!

A hobbim:

kirándulás / utazás

(autóval - vonattal),

nudista strandolás 🤭 😏 ,

síelés / snowboard,

a többi sportos ág

(nem a TV előtt),

mozi és színház,

galéria és múzeum,

bevásárlás 🤭 😏 .

2021. nov. 23. 09:02
 17/19 anonim ***** válasza:

Szia, huszeves pasi vagyok.

Tihanyban élek, ha gondolod írj rám, szeretek barátkozni ismerkedni.

Hobbim az autoversenyzés, szeretek vezetni utazgatni, távolság nem akadály.

2021. nov. 23. 09:08
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert mindenki attentionwhore és nem ír vissza,csak itt figyelemhiány kiélést választ.
2021. nov. 23. 16:12
 19/19 anonim ***** válasza:
A figyelemhiány mást jelent.
2021. nov. 24. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!