Zaklatásnak számít ha valakinek reggeltől estig írok?
Figyelt kérdés
Hogyha az illető csak este szokott rámírni amikor én nem írok neki, akkor zaklatom ha reggel írok neki?2021. nov. 20. 11:22
1/10 anonim válasza:
Ennyiből ezt nem lehet megállapítani. Kevés az infó. Vagy az, ha az exed és folyamatosan bombázod a marhasággal ő meg este rádír hagyjál már... Vagy nem az, ha egy jó haveri kapcsolat aztán ez a megszokott és nem is panaszkodik az illető.
2/10 A kérdező kommentje:
Barátok vagyunk, de attól fél hogy megharagszok ha nem válaszol időben. Ezesetben zakatom őt?
2021. nov. 20. 11:39
3/10 A kérdező kommentje:
zaklatom*
2021. nov. 20. 11:52
4/10 anonim válasza:
a zaklatás onnan kezdődik, ha a másik fél elutasító. az önmagában, hogy nonstop írkálsz neki reakció nélkül, még nem az.
5/10 anonim válasza:
Én örülnék neki ha ,,zaklatna" valaki 😂
6/10 anonim válasza:
Hát azért legyél tekintettel arra, hogy van más dolga is rajtad kívül. Rendkívül nyomasztó tud lenni, ha a másik azt hiszi, hogy érte tűkön kell ülni és folyamatosan csak vele foglalkozni.
7/10 anonim válasza:
Nekem azt mondták, ha én egyszer( bármikor is) írok, az zaklatás.
8/10 anonim válasza:
Zaklatás
222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, v. más magánéletébe, ill. mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon,őt rendszeresen/tartósan háborgatja,ha súlyosabb bcs. nem valósul meg,vétség:1 év
Szóval hivatalosan nem zaklatod, a jogszabálytól eltekintve meg azt mondom, hogy túlzásba viszed a ragaszkodást/függést. Nagyon.
9/10 anonim válasza:
Nem ki bánatos személy kapcsolódni próbál ( nemcsak párkapcsolatban), annak van megnevezése?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!