Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Zaklatásnak számít ha valakine...

Zaklatásnak számít ha valakinek reggeltől estig írok?

Figyelt kérdés
Hogyha az illető csak este szokott rámírni amikor én nem írok neki, akkor zaklatom ha reggel írok neki?

2021. nov. 20. 11:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiből ezt nem lehet megállapítani. Kevés az infó. Vagy az, ha az exed és folyamatosan bombázod a marhasággal ő meg este rádír hagyjál már... Vagy nem az, ha egy jó haveri kapcsolat aztán ez a megszokott és nem is panaszkodik az illető.
2021. nov. 20. 11:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Barátok vagyunk, de attól fél hogy megharagszok ha nem válaszol időben. Ezesetben zakatom őt?
2021. nov. 20. 11:39
 3/10 A kérdező kommentje:
zaklatom*
2021. nov. 20. 11:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
a zaklatás onnan kezdődik, ha a másik fél elutasító. az önmagában, hogy nonstop írkálsz neki reakció nélkül, még nem az.
2021. nov. 20. 13:40
 5/10 anonim válasza:
17%
Én örülnék neki ha ,,zaklatna" valaki 😂
2021. nov. 20. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért legyél tekintettel arra, hogy van más dolga is rajtad kívül. Rendkívül nyomasztó tud lenni, ha a másik azt hiszi, hogy érte tűkön kell ülni és folyamatosan csak vele foglalkozni.
2021. nov. 20. 21:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondták, ha én egyszer( bármikor is) írok, az zaklatás.
2021. nov. 20. 22:58
 8/10 anonim ***** válasza:

Zaklatás

222. § (1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, v. más magánéletébe, ill. mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon,őt rendszeresen/tartósan háborgatja,ha súlyosabb bcs. nem valósul meg,vétség:1 év

Szóval hivatalosan nem zaklatod, a jogszabálytól eltekintve meg azt mondom, hogy túlzásba viszed a ragaszkodást/függést. Nagyon.

2021. nov. 20. 23:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem ki bánatos személy kapcsolódni próbál ( nemcsak párkapcsolatban), annak van megnevezése?
2021. nov. 21. 03:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Tessék?
2021. nov. 21. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!