Ez már zaklatásnak számít? Ha igen tud tenni valamit a rendőrség?
19 éves lány vagyok és kb. egy hónapja kiírtam egy szexuális témájú Facebook csoportba egy kommentet, ami az egyik belső vágyamat részletezte, mert az adott poszban ilyesmi volt a téma. Már akkor és ott néhányan rám írtak privátban, akiknek többnyire nem válaszoltam, mert nem is volt normális mindegyik. Gondoltam lekopnak.
Aztán pár nap múlva egyszerre kaptam valami 8 üzenetet vadidegenektől, hogy ezt meg azt csinálnák velem stb. Egyiknek se írtam vissza, erre volt, amelyik halálosan megfenyegetett. Gondolom valami fórumról jöhettek ahová kikerült a kommentem tartalma, mert volt aki utalt rá.
Mindez nem is érdekelne viszont ma az egyik perverz képet küldött rólam amint a munkahelyemről épp jövök ki. Nagyon megijedtem mert simán benne van hogy esetleg hazáig követett gyalog. Ha ezt bemutatom a rendőrségen kötelesek kivizsgálni? Mellesleg nem vagyok biztos benne hogy a profilja valódi. Történt már valakivel hasonló?
OFF: Konkrétan melyik csoport volt ez ?
Ne privátba írd le jó itt is.
Köszi.
Zaklatásnak minősül, viszont jó eséllyel semmit sem fognak csinálni a rendőrök. Nincs valami ismerősöd, aki esetleg rászólhatna az illetőre? Az általában jobban működni szokott.
De, mi olyan durvát tudtál kiírni, hogy ennyien betaláltak, köztük egy ilyen is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!