Az zaklatásnak számít ha valaki 3 napon keresztül szinte folyamatosan ír facebookon én nem válaszolok neki de nem is tiltom le, aztán mikor mondom h feljelentem akkor tiltja magát? Mit kezd ezzel a rendőrség?
Figyelt kérdés
2017. dec. 17. 15:18
2/11 anonim válasza:
Mért számitana zaklatásnak? Amikor kifejezted hogy ez téged zavar eltünt. Amúgy Facebookon senkit nem lehet zaklatni mivel teljesen letilthatod ha zavar. Ha több ször megkeres személyesen követ stb az már zaklatás.........
3/11 anonim válasza:
Szerintem kiröhögnek. Egyértelműen a te sarad, kommunikálj egyenes, ha nem akarsz vele beszélni rázd el tisztességesen.
4/11 A kérdező kommentje:
de olyanokat írt h kirugat a munkahelyemről meg ilyenek
2017. dec. 17. 15:37
5/11 anonim válasza:
tiltsd le és szard le
bolondok mindig lesznek
6/11 A kérdező kommentje:
már törölte a profilját
2017. dec. 17. 15:45
7/11 anonim válasza:
Lehet a bosszú édes de a következménye keserű. Hidd el.
8/11 anonim válasza:
Ha ilyenekkel fenyeget és ezzel valamire kényszeríteni akkor, az zsarolás.
Amúgy meg facebookon fél perc alatt le tudod tiltani, ha nincs szó zsarolásról maximum kinevetnek.
9/11 anonim válasza:
Ha ilyeneket írt, akkor viszont szerintem zaklatás.
10/11 anonim válasza:
Nem számít zaklatásnak. Ahhoz az is kell, hogy a másik tudtára add, hogy téged zavar a cselekménye, de mégis tovább folytatja.
Amúgy pedig nem létezik olyan, hogy zsarolás. Kényszerítés lehet, ha a feltételei fennállnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!