Egyik szomszédom folyamatosan veszekedni akár velem ma is jöttem haza és egyből elkezdett veszekedni és azt állítja hogy az ablakon keresztül hallotta ahogy szidom őt a saját lakásokba ésazt mondtam hogy k. Becsületsértésért feljelenthet?
Figyelt kérdés
Hozzáteszem ma szájba akart csapkodni..és ordibált hogy azonnal takarodjak ki a lépcsőházból.. Azt mondja hogy tudja hogy nem másra gondoltam .. amit ő elméletileg kihallgatott .2016. aug. 23. 19:03
1/3 anonim válasza:
Mondd neki, hogy készítsen akkor hangfelvételt róla, és menjen a policájokhoz egész nyugodtan. Addig mehet akár az Atyaúristenhez is panaszkodni a baromságaival, körbe fogják röhögni.
Kevésbé diplomatikus emberek ilyenkor általában fognak egy csavarkulcsot vagy tonfát, és eltörik a kötekedő szomszéd fején. Amíg szedegeti a fogait, addig is kussol.
2/3 anonim válasza:
Elkapod megrángatod suttyomba , ha támad akkor lefújod gázsprével , mellette feljelented zaklatásért . Aztán fokozod a terrort következőleg ha üvölt a szájába fújod a flakont aztán valagába célba rúgásokat tartasz . Nincs mentség hogy beteg vagy nyomi a yard se foglalkozik pót neveléssel se illemóra korrepetálással .
3/3 anonim válasza:
azért közelről ne fújd le sprével mert megvakul xDD ba*zd rá az ajtót fogj egy kést a nyakához és mondd meg hogy ha nem hagy békén akkor szétkapod mint óvodás a nápolyit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!