Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan mondjam el neki?

Hogyan mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel neten ismerkedtem meg, rengeteget beszélgettünk és megszerettem őt. Nem kell félreérteni, nem vagyok szerelmes, mert sosem találkoztunk még, és azt sem tudom hogy néz ki mert képe sincs fent, de mégis valamiért nagyon szeretem őt, csak nem tudom hogy mondjam el neki hogy ne értse félre. De úgy érzem hogy el kell mondanom, nem tudom miért. Mégis félek hogy félreértené,s nem akarna beszélni velem többet.

2021. nov. 12. 02:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Te nagyon szereted ő meg nagyon szeretne megkefélni XDD
2021. nov. 13. 07:44
 12/13 Bertalan12 válasza:

Miért tartod fontosnak hogy elmond neki ha ne nem vagy szerelmes? Nagyon is az vagy szerintem megnyert a személyisége vagy valami hasonló és ha valóban szerelmes vagy akkor ne is próbáld tagadni előle mert az nem vezet jóra ha viszont ő nem érez úgy irántad akkor el kell engedned mert az idő múlásával csak rosszabb lesz (neked)

De könnyet kiderítheted hogy ő mit érez pl próbáld féltékennyé tenni és nézd meg hogy reagál ha dühösen akkor valószínű hogy akar téged

2021. nov. 13. 08:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi lett belőle végül?
2022. febr. 9. 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!