Hogyan tudnék tőlük leválni?
Sajnos még évelején belekeveredtem egy rossz társaságba. Én eddig szín ötös tanuló voltam, de mióta velük vagyok egyre romlanak a jegyeim. Az egyik lány mindig elcsórja a kajáját az egyik fiúnak (minden nap) és ezért az az ember nem is tud enni. Ráadásul tökre kihasználnak, ahigy kezdem észrevenni. Az egyik dolgozatomra már rá is volt írva, hogy,,arról a bizonyos emberről másoltam?"
Pedig én soha nem puskáznék. Ő másolt még egy csomó feladatnál rólam (én amúgy ezt láttam, csak nem szóltam miatta). A házit is általában rólam másolják le. És most már a tanáraim is észrevették, hogy megváltoztam. Hogy tudnék ebből a ,,csapatból" kikevedni? Sajnos az osztálytársaim többsége így viselkedig, ezért nem tudom, hogy addig kivel barátkozzak. Még másfél év mire egyetemre megyek. Mit tegyek?
Ha osztálytársakról van szó, másik gimnáziumba átiratkozás nem jöhet szóba?
Esetleg a szüleid is segíthetnének...
Te lennél a szemükben a bunkó, igen. És akkor mi van? Hogyhogy nem lehet őket otthagyni? Pisztolyt fognak a fejedhez, vagy mi?
Nem kell nekik megfelelned. Inkább olvasgass szünetekben, menj el a büfébe, sétálgass a folyosón. Bármit, csak ne legyél velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!