Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan tudnék tőlük leválni?

Hogyan tudnék tőlük leválni?

Figyelt kérdés

Sajnos még évelején belekeveredtem egy rossz társaságba. Én eddig szín ötös tanuló voltam, de mióta velük vagyok egyre romlanak a jegyeim. Az egyik lány mindig elcsórja a kajáját az egyik fiúnak (minden nap) és ezért az az ember nem is tud enni. Ráadásul tökre kihasználnak, ahigy kezdem észrevenni. Az egyik dolgozatomra már rá is volt írva, hogy,,arról a bizonyos emberről másoltam?"

Pedig én soha nem puskáznék. Ő másolt még egy csomó feladatnál rólam (én amúgy ezt láttam, csak nem szóltam miatta). A házit is általában rólam másolják le. És most már a tanáraim is észrevették, hogy megváltoztam. Hogy tudnék ebből a ,,csapatból" kikevedni? Sajnos az osztálytársaim többsége így viselkedig, ezért nem tudom, hogy addig kivel barátkozzak. Még másfél év mire egyetemre megyek. Mit tegyek?

#barát #barátság #osztálytárs #sírás #osztály #elegem van az életből nagyon
2021. nov. 10. 06:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha osztálytársakról van szó, másik gimnáziumba átiratkozás nem jöhet szóba?

Esetleg a szüleid is segíthetnének...

2021. nov. 10. 06:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondj "Nem"-et, amikor megkörnyékeznek a házi-doga feladatokkal, ne közeledj feléjük, csak egy köszönés, és annyi legyen velük a kontakt.
2021. nov. 10. 07:15
 3/4 A kérdező kommentje:
De ez a baj, hogy akkor meg én lennék a bunkó és őket nem lehet így otthagyni
2021. nov. 10. 18:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Te lennél a szemükben a bunkó, igen. És akkor mi van? Hogyhogy nem lehet őket otthagyni? Pisztolyt fognak a fejedhez, vagy mi?

Nem kell nekik megfelelned. Inkább olvasgass szünetekben, menj el a büfébe, sétálgass a folyosón. Bármit, csak ne legyél velük.

2021. nov. 12. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!