Ennyire nem lehet kevés ideje, mi?
Miért nem hívod fel te telefonon?
Amúgy heti 6 nap eléggé kiszedi az ember erejét. Dolgoztam így nap végén már nem volt kedvem senkihez.
"Barátnőm" ápolónő, nagyon jó barátnők voltunk suliban, most meg kb itt lakik a szomszéd emeletes házban és egyszerűen nem tudok vele egy találkozót összehozni. Nagyon sokat dolgozik és nagyon fáradt, bár mondtam neki, ha kell átmegyek hozzá, a kupi nem érdekel és segítek is neki a házimunkában, ha szükséges, csak hogy egy kis időt együtt tudjunk tölteni. Igazából semmi érdemlegeset nem válaszolt erre, így el kellett fogadnom, hogy ez a dolog, mint barátság kidöglött, szóval csak ismerősi státuszban vagyunk. Persze a múltkor összefutottam vele, mikor ment a buszra, akkor még ő hozta fel, hogy jó volna beszélhetni kicsit. Csak annyit mondtam, mondja meg hol és mikor, mert rugalmas vagyok. Szerintem ahogy a buszra szállt el is felejtette.
13 Átérzem
Sajnos ez van
Nővérem is heti 6 napot dolgozik, de van ideje találkozni a barátaival.
Néha szombat este még bulizni is megy.
15 Na hát nem tudom akkor mindenki mást mond.
Senki se tudja, nem rágom már magam rajta, szerintem nem valós barátsag ez már. Köszönöm szép napot nektek!
"Vagy ti ennyie hülyék vagytok?"
Minek kérdezed, ha nem érdekel senki véleménye, akié nem egyezik a tiéddel?
A stílusod pedig kritikán aluli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!