Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok olyan házasság megy...

Sok olyan házasság megy tönkre amiatt, mert az egyik fél inkább a haverokkal/barátnőkkel tölti az idejét, és így kevés ideje jut a családjára?

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 08:13
 1/7 anonim ***** válasza:
13%

Igen. Itt az is közre játszik, hogy otthon egy sárkány várja.

A másik oldalról, egy alkoholista ember vár rá otthon.

2020. okt. 2. 08:20
 2/7 anonim ***** válasza:
12%
Harmadik oldalról meg elkurt szülõk
2020. okt. 2. 08:22
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Menekűl otthonról.
2020. okt. 2. 08:23
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Valamennyi kikapcsolódás jár mindenkinek, de ha az egyik vagy mindkét fél szívesebben tölti a szabadidejét a haverokkal ott azért már vannak alapból is problémák. Mi pl a párommal mindketten nagy bulizósak voltunk, mióta együtt vagyunk egyszer mentünk el discoba, akkor is együtt
2020. okt. 2. 08:54
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
Inkább az a gyakoribb hogy amint jön a gyerek minden más megszűnik létezni, még a házastárs is (sok esetben még ha lenne is kire bízni akkor se teszik ilyen-olyan indokkal, aztán jön a meglepett Pikachu-arc hogy "az a szemét megcsalt valakivel").
2020. okt. 2. 09:49
 6/7 anonim ***** válasza:
28%
Én a párommal együtt megyek barátokhoz. Így a legjobb mindenkinek, mi is együtt vagyunk, a barát is rögtön két barátot kap.
2020. okt. 2. 10:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A legideálisabb, ha van közös társaság. Meg jó esetben az embernek hasonló korú barátai vannak, így nagyjából egy időben jön a házasság/gyerek és akkor mindenkinek megváltozik a társasági élete. Akkor szívás, ha te vagy az egyedüli gyerekes a társaságban.

Valamennyi idő saját magadra mindenképpen kell viszont. Én például megőrülnék, ha mindenhova kéz a kézben járnánk a barátommal, nekem szükségem van önálló emberként a saját társaságomra is. De ha ez már átfordul abba, hogy szívesebben vagyok állandóan nélküle más emberek társaságában a szabadidőmben, az gond. Nem a barátokkal van a baj, hanem azzal, hogy már nem akarsz időt tölteni a partnereddel. Ez meg nyilván elég kellemetlen egy házasságban.

2020. okt. 2. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!