Sok olyan házasság megy tönkre amiatt, mert az egyik fél inkább a haverokkal/barátnőkkel tölti az idejét, és így kevés ideje jut a családjára?
Igen. Itt az is közre játszik, hogy otthon egy sárkány várja.
A másik oldalról, egy alkoholista ember vár rá otthon.
A legideálisabb, ha van közös társaság. Meg jó esetben az embernek hasonló korú barátai vannak, így nagyjából egy időben jön a házasság/gyerek és akkor mindenkinek megváltozik a társasági élete. Akkor szívás, ha te vagy az egyedüli gyerekes a társaságban.
Valamennyi idő saját magadra mindenképpen kell viszont. Én például megőrülnék, ha mindenhova kéz a kézben járnánk a barátommal, nekem szükségem van önálló emberként a saját társaságomra is. De ha ez már átfordul abba, hogy szívesebben vagyok állandóan nélküle más emberek társaságában a szabadidőmben, az gond. Nem a barátokkal van a baj, hanem azzal, hogy már nem akarsz időt tölteni a partnereddel. Ez meg nyilván elég kellemetlen egy házasságban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!