Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ennyire nem lehet kevés...

Ennyire nem lehet kevés ideje, mi?

2021. nov. 2. 05:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
De igen. Heti 6 nap meló mellett az ember örül, hogy él. Felnőttek vagytok. Azt írod, minden héten hosszú választ kapsz tőle. Vagyis szán rád az idejéből. Vagy értékeld ezt, és fogadd el, hogy ő ilyen, vagy engedd el ezt a kapcsolatot.
2021. nov. 2. 06:31
 2/19 A kérdező kommentje:
Általában ír hetente, de van, hogy 2,5 hétig sem hallok felőle. A hosszú üzenet meg relatív, egy telefon nagyságnyit. Tudom elfoglalt, ezt megértem, de azt nem, hogy vezetés közben egyszer nem lenne alkalmas neki fülesezni. Ha akarna, ha érdekelném, akkor tenne érte. Vagy ti ennyie hülyék vagytok?
2021. nov. 2. 06:54
 3/19 anonim ***** válasza:
44%
ez nem kapcsolat.
2021. nov. 2. 06:59
 4/19 anonim ***** válasza:
71%

Először is, max kihangosítón telefonál az ember vezetés közben. Fülessel, még mit nem... Kicsit sem hangzik balesetveszélyesen.

Másodszor meg, beszéld meg vele. Nem vagyunk mi gondolatolvasók, hogy kitaláljuk mit gondolhat. Mindig a kommunikáció a kulcs.

2021. nov. 2. 07:01
 5/19 anonim ***** válasza:
7%
mi a baj a fülessel?
2021. nov. 2. 07:02
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Egyetem + 6 nap meló. Szerinted? Valószínű azt sem tudja, hogy hol áll a feje. Órákra készül, mellette dolgzik. Ha nem otthon lakik akkor még háztartást is vezet. Csimáld utána és meglâtjuk, hogy mennyi ledved lesz minden nap telefont nyomkodni. Nem tudom, hogy hol dolgozik, milyen úton megy munkába, de vannak olyan helyek mikor fogyelni kell vezezés közben nem pedig telefonon csacsorászni. Keress barátokat, őt pedig hagyd élni, ha akar jelentkezik és tudtok találkozni, de ez már nem a gimis barátság. Felnőttetek (legalábbis ő)
2021. nov. 2. 07:13
 7/19 A kérdező kommentje:
Én vagyok egyetemista, ő már dolgozik. Bocsi, kicsit rosszul fogalmaztam, nem gondoltam, hogy ez lényeges.
2021. nov. 2. 07:38
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha neked ennyire fontos ez a barátság, szervezz le vele most karácsony körülre egy találkozót. Vagy ha nagyváros közelében vagytok akkor szimplán egy csajos vasárnapot. Akár azt is megkérdezheted, hogy vasárnap itt leszek, nincs kedved beülni velem egy sütire?

Azt nem tudom, hogy egy városban laktok, de ha nem, akkor ajánld fel, hogy hozzá közel beültök valahová.

2021. nov. 2. 08:00
 9/19 A kérdező kommentje:
Ugyanezt már ajánlottam, azt mondta, most nem ér rá.
2021. nov. 2. 08:02
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Imádom, amikor azt írják, hogy ez nem kapcsolat. :D Szövegértés gyerekek, barátságról van szó, a kategória is ez. Párkapcsolatba nekem sem férne bele ez, de egy barátságban teljesen normális.

Hetente, hosszan elbeszélgettek. Ez mindenképp jó.

Nekem is volt olyan időszak az életemben, amikor heti 6 napot dolgoztam még egyetem mellett, úgy, hogy a vizsgáimra is készülni kellett, és a nap végén örültem, hogy élek.

2021. nov. 2. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!