Ennyire nem lehet kevés ideje, mi?
Először is, max kihangosítón telefonál az ember vezetés közben. Fülessel, még mit nem... Kicsit sem hangzik balesetveszélyesen.
Másodszor meg, beszéld meg vele. Nem vagyunk mi gondolatolvasók, hogy kitaláljuk mit gondolhat. Mindig a kommunikáció a kulcs.
Akkor ha neked ennyire fontos ez a barátság, szervezz le vele most karácsony körülre egy találkozót. Vagy ha nagyváros közelében vagytok akkor szimplán egy csajos vasárnapot. Akár azt is megkérdezheted, hogy vasárnap itt leszek, nincs kedved beülni velem egy sütire?
Azt nem tudom, hogy egy városban laktok, de ha nem, akkor ajánld fel, hogy hozzá közel beültök valahová.
Imádom, amikor azt írják, hogy ez nem kapcsolat. :D Szövegértés gyerekek, barátságról van szó, a kategória is ez. Párkapcsolatba nekem sem férne bele ez, de egy barátságban teljesen normális.
Hetente, hosszan elbeszélgettek. Ez mindenképp jó.
Nekem is volt olyan időszak az életemben, amikor heti 6 napot dolgoztam még egyetem mellett, úgy, hogy a vizsgáimra is készülni kellett, és a nap végén örültem, hogy élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!