Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A az egyik legjobb barátomról...

A az egyik legjobb barátomról kiderült, hogy meleg. Nem commung out-olt, hanem véletlenül. Hogy viszonyuljak hozzá?

Figyelt kérdés
Én hetero vagyok, és eddig elég közeli viszonyban voltunk, de most attól félek hogy esetleg a kapcsolatunkból mást is akar, vagy belém szeret. Nem tudom hogy lehetne ezt kezelni...

2021. okt. 25. 22:55
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
#17 Te meg ne trollozzál le! Megmondanád hogy milyen bántó vagy sértő, esetleg provokativ dolgot irtam, hogy trollnak nevezel?
2021. okt. 27. 20:47
 22/27 anonim ***** válasza:
67%
Nézd, annyira átlátszó vagy, hogy az szánalom. Inkább menj kezeltetni magadat, mert elég sok problémád lehet a fejedben, ha ilyeneket művelsz. :D Vagy szimplán egy kisgyerek vagy. A lényeg, hogy troll kérdés, aki végig olvassa, az rájön magától is, ha elég tapasztalt már.
2021. okt. 27. 21:47
 23/27 A kérdező kommentje:
Figyelj nekem soha nem voltak meleg ismerőseim, annyit tudok rólatok amit a tv-ben meg a neten találni. Próbaltam ugy irni hogy ne bántsak meg senkit, de megis kapjak valami értékelhető választ, mert nekem ez teljesen új helyzet, nem tudom hogy mi a fenét csináljak. Te meg rögtön nekem esel hogy troll vagyok - és még azokat is uszítod ellenem akik normális választ adnak.
2021. okt. 27. 21:58
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Halgass a 15, 18, 19-es válaszolóra! Jó dolgokat ír, és csak akkor tudod tisztázni a dolgokat, ha beszélgettek.

Kérdezed, hogy előfordul-e, hogy egy meleg beleszeret egy hetero srácba. Sok ilyen van. Pl. én is szerelmes vagyok a legjobb barátomba. Ő tudja. Azt is tudja, hogy egy újjal se nyúlnék hozzá. Működik a barátságunk!!

2021. okt. 28. 06:58
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
20# szerintem nem azért szeretnek bele valakibe mert meleg, hanem azért mert férfi és mivel több hetero férfi van mint meleg,ezért gondolom sok hetero férfiba szeretnek bele a melegek. De attól még, hogy férfi vagy, attól még nem biztos,hogy érez irántad valamit.
2021. okt. 29. 00:36
 26/27 anonim válasza:
100%
Csak a szívedből viszonyulj hozzá, semmi durvaság, mond meg, hogy OK , hogy meleg, de Te heteró vagy....
2021. okt. 29. 22:15
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális meleg nyilván tudni fogja, hogy mi a határ, főleg, ha barátodként akar tudni. Az említett dolgok, meg tök normálisak, heteók is csinálják poénból egymás közt, ebbe nem kell többet belegondolni. Egyébként amiatt is aggódsz, hogy a lány barátaid közül valamelyik rádmozdul? Nem hiszem. Na ez pont olyan. Ha meg eddig sem volt semmi, akkor ez után sem lesz, hogy megtudtad, hogy ő mellékesen meleg. Majd ha valóban jelét adja komolyan annak, hog részéről több lenne, akkor kezdhetsz ezen aggódni, de ha értelmesek vagytok akkor egyrészt leültök beszélni, másrészt meg ő is pontosan tudja, hogy ez értelem szerűen nem fog menni. Egyebet nem tudok hozzáfűzni a dologhoz, az aki a saját neméhez vonzódik alapvetően nem más mint bármely ember, nem külön állatfaj, szóval ne is így kezeld a dolgot, mert eléggé így hangzik a leírtak alapján...
2021. okt. 29. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!