A az egyik legjobb barátomról kiderült, hogy meleg. Nem commung out-olt, hanem véletlenül. Hogy viszonyuljak hozzá?
15-ik vagyok.
Mond meg neki, hogy elfogadod és nincs semmi gond, hogy meleg, attól a barátságotokon nem változtat semmit. Próbálj meg kérdezősködni, hogy volt-e már valakije, tetszik-e valaki stb. Ezekből a kérdésekből ki kell derüljön érez-e irántad többet. Elég valószínűtlen, hogy ne legyen crushja, ha azt mondja nincs, nagy eséllyel te vagy az - persze ez még nem 100%. Viszont ha ebbe az irányba megy el, szerintem rá kérdezhetsz arra is, hogy irántad volt-e hogy többet érzett mint barátság.
Viszont ha szükségesnek érzed, megnyugtatna, akkor mindenképp add a tudtára azt is, hogy te heteró vagy és csak barátként tudsz rá tekinteni. Így, ha még tetszenél is neki, legalább biztosan tudni fogja hogy esélytelen és megpróbál majd tovább lépni.
Viszont légy tudatában annak, hogy az hogy ő beléd szeretett vagy fog szeretni nem rajtad és nem rajta múlik. Ő sem öröméből fog szerelmes lenni egy heteró srácba, ez mindkettőtöknek rossz. Szerintem ne félj ettől, ahogy sokan mások is mondták, attól mert ahhoz a nemhez vonzódik, amelyin vagy te is, nem jelenti azt, hogy többet fog akarni barátságnál. Simán lehet, hogy egyáltalán nem is jössz be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!