Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A az egyik legjobb barátomról...

A az egyik legjobb barátomról kiderült, hogy meleg. Nem commung out-olt, hanem véletlenül. Hogy viszonyuljak hozzá?

Figyelt kérdés
Én hetero vagyok, és eddig elég közeli viszonyban voltunk, de most attól félek hogy esetleg a kapcsolatunkból mást is akar, vagy belém szeret. Nem tudom hogy lehetne ezt kezelni...

2021. okt. 25. 22:55
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
De van barátnőm, és kívanom a lányokat.
2021. okt. 25. 23:22
 12/27 anonim ***** válasza:
83%
#7 te max. kíváncsi biszex vagy, ha ezeket a szituációkat nem tudtad kezelni és nem tudtad elérni hogy a kisugárzásodon lássa full hetero vagy. Egy full kőheteroval nem kezdenek ki a melegek mert tudják hogy lepattintják őket a visszautasítást meg senki sem szereti.
2021. okt. 25. 23:56
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát, honnan tudod, hogy pont a legjobb meleg haverodnak vagy az esete, hát nah....
2021. okt. 26. 00:28
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Szóval én leszbi vagyok és tudom hogy a lány barátságok azért máshogy működnek, de mi is ölelgtejük egymás,a többiek megpuszilják, megnyalják egymást (engem ez annyira nem vonz) és attól még nem akarunk egymástól semmit. De amúgy például nekem elég sok lány barátom van és egyik sem jön be,vagy jött be eddig, szóval attól még, hogy a nemetek ugyan az és ő ehhez a nemhez vonzódik egyáltalán nem biztos, hogy bejössz neki. Biztosan vannak lány barátaid is és biztos vannak akik nem akartak veled össze jönni csak mert az a nemed amihez ők vonzódnak.
2021. okt. 26. 20:39
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Beszéljétek meg, szerintem sokat segítene, ha őszintén tudnátok erről dumálni.
2021. okt. 27. 17:06
 16/27 A kérdező kommentje:
#15 Én is erre gondoltam. De mi a fenét mondjak neki? Félek, hogy belémszeretsz? Ez nagyon gáz...
2021. okt. 27. 19:19
 17/27 anonim ***** válasza:
67%
Troll kérdés, olvassátok vissza. Jelentsétek inkább a p*csába. :D
2021. okt. 27. 19:25
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

15-ik vagyok.

Mond meg neki, hogy elfogadod és nincs semmi gond, hogy meleg, attól a barátságotokon nem változtat semmit. Próbálj meg kérdezősködni, hogy volt-e már valakije, tetszik-e valaki stb. Ezekből a kérdésekből ki kell derüljön érez-e irántad többet. Elég valószínűtlen, hogy ne legyen crushja, ha azt mondja nincs, nagy eséllyel te vagy az - persze ez még nem 100%. Viszont ha ebbe az irányba megy el, szerintem rá kérdezhetsz arra is, hogy irántad volt-e hogy többet érzett mint barátság.

Viszont ha szükségesnek érzed, megnyugtatna, akkor mindenképp add a tudtára azt is, hogy te heteró vagy és csak barátként tudsz rá tekinteni. Így, ha még tetszenél is neki, legalább biztosan tudni fogja hogy esélytelen és megpróbál majd tovább lépni.

Viszont légy tudatában annak, hogy az hogy ő beléd szeretett vagy fog szeretni nem rajtad és nem rajta múlik. Ő sem öröméből fog szerelmes lenni egy heteró srácba, ez mindkettőtöknek rossz. Szerintem ne félj ettől, ahogy sokan mások is mondták, attól mert ahhoz a nemhez vonzódik, amelyin vagy te is, nem jelenti azt, hogy többet fog akarni barátságnál. Simán lehet, hogy egyáltalán nem is jössz be neki.

2021. okt. 27. 20:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit hozzá tennék, hogy tisztázd magadban is az érzéseid. Miért érzed úgy hogy homofób lennél? Ha eddig ez nem volt jellemző rád, akkor most mi változott?
2021. okt. 27. 20:37
 20/27 A kérdező kommentje:
#15 Amúgy sokszor előfordul hogy meleg fiúk beleszeretnek egy heteró fickóba?
2021. okt. 27. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!