Megunhatott már?
Figyelt kérdés
Régebb itt összebarátkoztam egy fiúval. Nagyon jóba voltunk. Minden nap beszéltünk. Utána pár hónap kimaradt mert bizonyos okok miatt, de nem a mi hibánkból. Aztán utána megint elkezdtünk beszélgetni, kicsit többet veszekedtünk mint előtte, de nálunk ez normális. Akkor is beszélgettünk minden nap. De mostmár ha ír én pedig visszaírok kicsit később, akkor ő rá két-három percre már válaszol. Viszont ha ír és én majdnem azonnal visszaírok, akkor rá fél órára sikerül válaszolnia. És ezt többször is. Nem tudom mi lehet, mert nagyon jól megvoltunk. Az sem lehet a baj hogy kapott valaki mást, mert neki eddig is voltak, de mégis beszélgetett velem. A többiek csak szexre kellettek neki. Fogalmam sincs mi lehet. Direkt ignorál? Párszor régebb még rákérdeztem (akkor még nem volt ennyire rossz a helyzet csak mindent felfújok) és azt mondta hogy ha nem akarna velem beszélni akkor mondaná. De nem tudom mennyire higyjem ezt el neki. Olyan utalásokat tesz, amiket nem tudok hova tenni, de nem hiszem hogy lényegesek lennének mert szerintem másnak is mondja. De akkor mégis miért ignorál vagy mi lehet ez?2021. okt. 24. 14:24
1/1 anonim válasza:
Ha lányként olyan barátod van aki a lányok többségét csak sexre használja, akkor elég nyilvánvaló a dolog. Volt pár hónap kihagyás köztetek, de beszélt mással is. Jelenleg megvan a beszélgető partnere és az nem te vagy. Ha majd köztük is tönkremegy valami és pont akkor írsz neki, akkor lehet újra veled kezd majd társalogni. A folyamatos veszekedések ha megszokottak is lehetnek fárasztó vagy negatívak. Lehet olyannal beszélget ép akivel minden happy. Nem utál téged meg ilyesmi, így miért ne beszélgetne veled? Csupán ha van egy kis ideje akkor nem neked ír. Ha sok ideje lesz majd neked is fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!