Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Az angolok szarkazmusa titeket...

Az angolok szarkazmusa titeket zavar?

Figyelt kérdés

Tehát ott dolgozom kint, irodán.

És amikor angol ügyfelekkel kell beszélnem telefonon hát az valami irtó kellemetlen élmény. Értetlenkednek, kereszt kérdéseket tesznek fel, gúnyosak stb. Nagyon kellemetlenek.

Amikor külföldiekkel beszélek, bármelyik országból legyenek is ők akkor minden könnyen megy, nem akadékoskodnak.

2021. okt. 22. 12:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
25 évet éltem ott, nem hogy bunkók, de az egyik legbutább nép a világon :(
2021. okt. 22. 22:57
 12/19 anonim ***** válasza:

11, végre valakii! Nekem soha nem hisz senki amikor ezt mondom, 4 éve élek már itt, és bárkinek mondom, az a védelme alá veszi az angolokat, meg biztos csak kitalálom, mert szerintük az angolok udvariasabbak, meg előkelőek, és okosak is. Jajj nagyon örülök neki, hogy végre valaki szintén látja az igazságot, és nem csak én. :D

Rettentően buták, és egyszerűek gondolkodásban. Emberi butaság itt aztán sokkal nagyobb arányban van, mint Magyarországon vagy bárhol máshol a földön szerintem.

2021. okt. 22. 23:52
 13/19 anonim ***** válasza:

Volt olyan angol kollégám, aki azt mondta nekem, hogy 26 diplomája van..Már többször elmondta. Volt 30 éves..Mondom azt hogy? Megmutatta, hát ilyen online kurzusukat csinált céges, kinyomtatta, és azokat nevezte diplomának véresen komolyan😁

Vagy volt olyan kolléganő a gyártásban,akinek az volt a feladata hogy x terméket A-ból B-be vagy C-be rakjon.. Ott volt 10 éve, de 10 év után is folyton összekeverte, meg újra el kellett neki magyarázni hetente mit hova miért..10 év után.

Az irodán a kollégáim nagytöbbsége ha jött egy skót vagy egy walesi futár mindig nekem szóltak mindig, hogy beszéljek vele, mert ők nem értik.

Komolyan mindig úgy éreztem magam a munkahelyen, mintha valami komédiában lennék.

De máshol is, szomszédok, boltban is, itt ott..

Orvosok??? A vicc.. Fáj a fejed, kezed, vakbeled, hajad, szemed...? Paracetamol mindenre. Fáj a derakad hónapok óta? (Barátnőmmel megesett? Mondja meg miért fáj..de hát azért jött orvoshoz. Hát ő nem tud rá mit mondani, ha nem mondja meg a beteg mitől fáj😂

Annyira buták. Hát ahol még nem tudtak rájönni, hogy egy csapból jöhet egyszerre meleg meg hideg víz is, mit várunk?

Gondolom azért buták, mert beltenyésztettek.

2021. okt. 23. 10:26
 14/19 A kérdező kommentje:

10

Abszolút ezt tapasztalom én is!

Amit megígérnek azt szinte sosem tartják be. Már odáig jutottam, hogy semmit nem veszek készpénznek amit mondanak, mert a hazudozás az itt kulturális vonás szerintem. Teljesen megszokott.

2021. okt. 23. 10:32
 15/19 A kérdező kommentje:

12

Ez az angol udvariasság csak egy álca. Legbelül egyáltalán nem azok, suttyó indulatos hangos nép, és ez meg is látszik amikor elmennek meccsre vagy legugranak a pubba. Folyton balhé van amerre ők járnak. Ha külföldre mennek dettó. Ennyire alja néppel én sem találkoztam, de ami ledöbbent az az, hogy magukat olyan nagyra tartják mintha Isten ajándékai lennének az emberiségnek.

2021. okt. 23. 10:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát tényleg úgy csinálnak, ők nem is Európa, ők külön világ.
2021. okt. 23. 10:39
 17/19 anonim ***** válasza:

13-as, imádlak! :D Mintha csak én írtam volna, komolyan olyan érzésem van. Anyám volt orvosnál mert fájt a lába, erre az orvos tőle kérdezte meg, hogy most akkor megröntgenezze, vagy mi legyen? Hát basszus, ő az orvos, miért a beteget kérdezi? XD

Én is mindig a komédia szót használom erre ami itt van, a suliban is (középsuliba járok) olyan mintha valami komédiában lennék, minden nap újra és újra meglepődök, hogy ezek hogy vannak még életben ennyi ésszel, meg mindig elcsodálkozom mennyire buták, pedig azt hittem már nem tudnak újat mutatni, de igen, tudnak.

Mi is mindig a csapot (is) hozzuk elő, hogy azt sem tudták normálisan megcsinálni, nem, mert csak úgy a jó, ha két külön csap van, de még sokszor a melegből is hideg folyik. Életükbe nem hallottak még gondolom arról, hogy ezt máshogy is meglehetne csinálni. A lerészegedéshez nagyon értenek, családapák úgy berúgnak, hogy fetrengenek az utcán a saját hányásukba, úgy kell őket hazacipelni, a gyerek meg várja őket otthon. De gyereknevelés is nulla, kirakják a kisgyerekeket az utcára egész nap, aztán rájuk se néznek, csináljanak amit akarnak, közben meg anyuka-apuka piál bent, meg szívják a füves cigit, de azért potyogtatják a porontyokat, hogy a segélyből megéljenek, ha már dolgozni lusták.

Itt senkire nem tudtam egyszer sem felnézni az itt töltött éveim alatt. Se orvosra, se tanárra, a tanárok is néha olyan hülyeségeket beszélnek, hogy nem igaz. Itt még én nem találkoztam olyan emberrel akire azt mondtam volna, hogy hű, de okos és csodálatra méltó a tudása. Nagyítóval kell keresni az ilyeneket, de még úgy se biztos, hogy lehet ilyet találni.

Szerintem is lehet köze hozzá a beltenyészetnek. :D

De legalább ezt is megtapasztalhattam, hogy milyenek itt az emberek. :D Én azt mondom ezt a szigetet itt le kéne zárni, hogy senki ne jusson se ki, se be, egy fallal kéne körülvenni, kár lenne, hogy bármelyik behozza a butaságát Európába.

2021. okt. 23. 15:08
 18/19 anonim ***** válasza:
15, igen, eléggé nagyképűek, meg felvágnak azzal, hogy ők milyen nagyhatalom, meg milyen egy kiváltságos nép. Hát tényleg kiváltságosak, mert kevés népnek van ennyi esze mint amivel ők meg vannak áldva. XD Nem tudom mire ilyen nagyképűek, tényleg fogalmam sincs, se nem szépek, se nem okosak, se nem jól neveltek. Nem tudom mire verik ennyire a mellüket.
2021. okt. 23. 15:11
 19/19 A kérdező kommentje:

18

A leggyakrabban azt hozzák fel, hogy az övék volt a világtörténelem legnagyobb birodalma, ami felett a Nap sosem nyugodott le.

Aztán azt, hogy megnyerték mindkét világháborút, legyőzték a nácikat, odaadományozták az angol nyelvet a világnak, feltalálták a focit a világnak és az ipari forradalmat is saját érdemüknek tekintik.

Ezek szép és jók, de nem értem miért kellene más emberek érdemei miatt nekik követelni a dicsőséget.

2021. okt. 23. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!