Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket mennyire zavar, ha...

Titeket mennyire zavar, ha úgy találkoztok a barátotokkal, hogy ott van a párja és ti vagytok a "harmadik"?

Figyelt kérdés
Ha a barátotok úgy hív el, hogy a párja is jön, akkor egyáltalán mentek, vagy inkább kihagyjátok.

2021. júl. 5. 18:16
 1/6 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem viselkednek hulyen,nem csinalnak ugy, mintha ketten lennenek, akkor miert ne
2021. júl. 5. 18:21
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Ha ő és a párja tud kultúráltan viselkedni a társaságomban, akkor szívesen elmegyek, sőt örülök is neki, hogy gondolnak rám egy-egy programnál.

De ha tudom, hogy csak azt kell bámulnom, hogy csorgatják egymásra a nyálukat, akkor ideggörcsöt tudok kapni és tuti nem megyek el sehova velük.

2021. júl. 5. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Engem nagyon idegesít, mert - hogy őszinte legyek - nekem nincs párom és irigy vagyok rájuk. Persze úgy teszek, mintha minden oké lenne, de azért ahogy csak tudom, kerülöm az ilyen helyzeteket.
2021. júl. 5. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos én megszoktam, mert nem vagyok szerencsés a párválasztásban. Csak rövid kapcsolataim voltak, egy hosszabb volt. Olyankor mindig élveztem, hogy végre nem én vagyok a 3. 5. 7. stb. Sajnos ismét nincs senkim, de nekem a barátaimnak a párjai is már a barátaim, rég óta együtt van kb. mindenki. Mindig szórakozok is ezen, hogy én maradok az örök páratlan. De sajnos ez van. Azért párok nélkül is kitudnak pl. mozdulni velem a barátnők. Na meg ha nem megyek sehova, mert kellemetlen, hogy én vagyok csak egyedül, akkor még unalmasabb lenne az életem, se kirándulás, se egy jó koncert stb. és esélyem sem lenne arra, hogy egyszer csak én is rátaláljak az életem párjára. :)
2021. júl. 5. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk soha nem fordul ilyen elő!
2021. júl. 5. 20:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Először zavart, amíg nem ismertem meg a fiút. Most már el vagyok vele is. Attól a barátnőm velem is foglalkozik. Beszélgetünk, jól el vagyunk és a kisfiuk is ott van.
2021. júl. 5. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!