Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez csak engem zavar?

Ez csak engem zavar?

Figyelt kérdés

Beszélgetés során én megkérdezem az egyik barátomat, hogy ő hogy van, elmondja hogy vele mi újság, de vissza nem kérdez hogy mizu vagy hogy én hogy vagyok, tőle aztán egy szakadék széléről is írhatok.

A másik barátom meg olyan, hogy ő megkérdezi, hogy mizu, de az én történeteimre konkrétan nem reagál, hanem magára vetíti. Például elmondom hogy voltam nyaralni, elmesélem, mik történtek ott velem,izgalmas sztorikat, és erre nem reagál, hanem egyből magára vetíti, hogy :én is megyek majd jövő héten és blbalabla" de tőlem elvárja hogy elemezzem ki a sztorijaimat, mondjam el a dolgokkal kapcsolatban a véleményem meg asszisztáljak a dolgaihoz. Ezeket kimerítő, egyoldalú, leszívó barátságoknak érzem. Mit kezdjek velük?

2021. aug. 6. 10:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Sztorijait * bocsi az elírásért
2021. aug. 6. 10:07
 2/6 anonim ***** válasza:
74%
hát igen vannak ilyenek, szerintem beszéld meg velük, hogy ez a gond.
2021. aug. 6. 10:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Én ezt úgy oldom meg, hogy nem megyek bele ilyen small talk-os dolgokba, mert lényegében semmi értelme nincsen. Nekem kell úgyis megoldani több dolgot, nem élhet velem senki sem, akkor minek foglalkozni mással, minek foglalkozzon a másik velem?
2021. aug. 6. 11:11
 4/6 Senior Séf ***** válasza:
Fiúk vagytok? Ha igen, ideje lesz megszokni, hogy egy férfi nem úgy van összerakva, mint a nők. A nők MINDENT tudnak a barátokról, pasiknak más srófra jár az agyuk. Előbb fog veled a laminált padló lerakásáról diskurzust folytatni, semmint hogy az életed RÉSZLETEI érdekelnék.
2021. aug. 7. 12:29
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
Félreértés ne essék! Ha bajban leszel, a segítségedre siet, de hétköznapi aprócseprő dolgaid sohasem fogják izgatni. Mint ahogy te is csak töltelékszóként használtad a "hogy vagy?" kérdést.
2021. aug. 7. 12:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Lányok vagyunk
2021. aug. 7. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!