Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A barátnőm mindenben utánoz....

A barátnőm mindenben utánoz. Ez engem nagyon zavar! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Idén kezdtem a gimnáziumot,és nem igazán tettem szert sok új barátra,egy barátnőm viszont van,akivel nagyon jó viszonyt ápolunk. Egy dolgot leszámítva. Mindenben,de tényleg mindenben utánoz. És ez engem mérhetetlenül zavar. Eleinte még csak néztem egy nagyot,és egy kis nevetéssel letudtam a dolgot,de most már felforr az agyvizem tőle. Elhiszem,hogy neki zéró az egyedisége,de na akarjon mindenben pontosan ugyan úgy kinézni,viselkedni,mint én. De hogy ne csak látatlanba beszéljek,leírok most néhány példát.

Mikor vettem egy új cipőt,hozzátenném,nem egy "tömeg" cipőről van szó,nem látható minden második ember lában,rá két hétre ő is megvette azt. Az egyik ünnepségen volt rajtam egy ruha,1 hónapig kereste a boltokban,mire megtalálta,és utána még büszkén mesélte nekem,hogy mennyi idejébe telt megkeresni,de végre megvan. Egy bizonyos fazonra vágattam a hajam,kis idő elteltével ő is ugyan olyan hajat csináltatott magának. Elmondtam neki,hogy én ezt-meg ezt a dalt szeretem,ezért-meg azért a bandáért vagyok oda,akkor ő is ugyan azt kezdte el hallgatni,pedig nagyon jól tudom,hogy ő sosem szerette azt a zenestílust. Na meg az már mindennapos,hogy ha valami új felsőm van,akkor egyből kérdezi,hogy hol vettem,mert ő is ilyet szeretne magának,eleinte megmondtam,később,mikor már beleuntam a dolgokba nem mondtam meg,vagy más boltnak a nevét mondtam,de így is megtalálta.

Mondtam már neki,hogy ne vegye már meg mindig ugyan azokat a dolgokat,mint amiket én veszek,erre ő csak azt kérdezte,hogy "Mert talán tilos,vagy mi?!".

Szörnyen irritáló ez a viselkedése,pedig ennek ellenére nagyon jóba vagyunk/lennénk. Mit csináljak? Hogyan állítsam le? Már kezd tönkretenni ezzel a viselkedéssel...

2018. jan. 7. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Utánozd
2018. jan. 7. 16:08
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem van saját stílusom és ízlésem,épp ezért nem szorulok máséra!
2018. jan. 7. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
88%
Ugyanebben a cipőben járok énis. Én szóltam neki, hogy zavar, ha ugyanolyan cuccaink vannak, ezért nem pont ugyanolyat vesz, hanem olyat ami majdnem ugyanolyan.. Vettem egy Nike cipőt ő is olyat akart. Végül nem vett, nem volt pénze. Aztán vettem egy Adidas csukát, hihetetlen módon neki is csak és kizárólag Adidas cipő kellett. Vett egyet ami kb ugyanaz mint az enyém. Zöld téli kabátom van, ő is vett egy zöldet. Veszek egy farmert ő is vesz egyet ami kb ugyanaz. De ő még a mozdulataimat is utánozza, ha legugolok ő is leguggol. Zenékkel is ugyanez a helyzet azt hallgatja ami nekem tetszik. Baromi idegesítő. És ha rászólok fel van háborodva, hogy márpedig ő semmiben nem utánoz..
2018. jan. 7. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:
91%

Nekem volt egy ilyen barátnőm. :D csak mi akkor már bőven 18 felett voltunk. Tizenéve voltunk barátnők, mindig ugyanazokat a ruhákat vette meg, ugyanaz a haj, fazon, minden. Egy idő után a nevetésemet és a beszédstílusomat is átvette, sokszor már olyan volt mint ha magammal beszélgetnék. Egyszer hívott telefonon, kérdezte, hogy hova megyek. Mondtam, hogy fodrászhoz. Akkor megkérdezte, hogy milyen lesz a hajam (szőkéről) én meg mondtam neki, hogy fekete és jóval rövidebb. 1 hét múlva találkoztunk és nekem maradt szőke a hajam, ő viszont átfestette feketére és lejjebb is vágatta. :D alig bírtam visszatartani a röhögést.

Egy darabig elszórakoztam ezzel, mert mulattatott. Egészen addig tartott, amíg egy buli alkalmával (25 évesek voltunk már akkor) részegen rámászott a páromra. Azóta nem tartom vele a kapcsolatot. Gyanús lehetett volna, mert sokszor mondta is, hogy ő is ilyen pasit szeretne magának, nem olyan nyomorékokat mint akikkel eddig járt.

2018. jan. 7. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Olvastam az egyik oldalon hogy vannak ilyen tipusú nők àlbnök akik a bnőjük életét akarjàk elvenni .Mikor már ráébredsz a psidat is magànak akarja.Nyomik az ilyenek.Azt még megértem hogy figyeli hogy kinek mijen a frizurája és olyat szeretne de egy idő után főleg jóval 20felett nincs saját stilusa az kicskiét gáznak érzem.Én az uncs tesom haját figyeltem és olyan színűre festettem a hajamat is párszor de egy idő után már kellemetlenül éreztem magamat mert féltem hogy kiakad stb igy inkább kísérleteztem mas szinüre festettem a hajam.Szóval azért vannak határok .
2018. jan. 9. 15:08
 6/6 anonim válasza:
Nekem annyi hogy óvoda óta legjobb barátnők vagyunk most kell iskolát váltsunk és ő is oda akar menni mint en de en nagyon nem szeretnem mert mar nagyon unom es nem is jutna be nem azert de elhiszi magarol hogy nagyon jo mivel padtarsak vagyunk ezert mindent lemasol rolam es most szetultettek a virus miatt es mar nem tud semmit se le van törve igy oszinten sajnalom de irom miben is utanoz: a kezirasa(betuket ugy irja ahogy en amikor meg valtoztatom o is) messengeren ahogy ir(marmint hogy én ugy koszonok hogy Hali! Mizu? ketszer haromszor ezentul o is ugy koszon mindenkinek de tenyleg meg minden kis aprosagot) ugyan olyan streakeket kuld snapchaten(nemreg kezdett el streakelni de ugyanolyat kuld folyamatosan mint en) en levagattam a hajam vallig mert meg volt törve es elol is kisebbre vagattam es mondta o is levagassa pedig neki szep hosszu egyenes haja volt es egy het mulva pont neki is ugy nezett ki) en jarok mar 2 eve matek potorara igy o is jar es minden felmerot amit irok szo szerint mindent lemasol nem hogy egy keveset es a legrosszabb hogy meg dicsekedik vele hogy jajj de joo nekem a jegyem es sokszor az ove jobb lesz mint az enyem mert amit o tud leirja es amit en lemasolja s a ketto egyutt mar meg is van a jo jegy ez nagyon idegesit es ha csinalunk valami rosszat ami szabalyellenes o csak orokke hallgat kivonja magat es en vagyok a hibas o az akire szamithatok az osztalyunkba egyedul es szeretem de ez naguon nagyon idegesito(bocsi ha elirtam valamit vagy ha nem ertheto):)
2020. okt. 24. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!