A barátnőm mindenben utánoz. Ez engem nagyon zavar! Mit csináljak?
Idén kezdtem a gimnáziumot,és nem igazán tettem szert sok új barátra,egy barátnőm viszont van,akivel nagyon jó viszonyt ápolunk. Egy dolgot leszámítva. Mindenben,de tényleg mindenben utánoz. És ez engem mérhetetlenül zavar. Eleinte még csak néztem egy nagyot,és egy kis nevetéssel letudtam a dolgot,de most már felforr az agyvizem tőle. Elhiszem,hogy neki zéró az egyedisége,de na akarjon mindenben pontosan ugyan úgy kinézni,viselkedni,mint én. De hogy ne csak látatlanba beszéljek,leírok most néhány példát.
Mikor vettem egy új cipőt,hozzátenném,nem egy "tömeg" cipőről van szó,nem látható minden második ember lában,rá két hétre ő is megvette azt. Az egyik ünnepségen volt rajtam egy ruha,1 hónapig kereste a boltokban,mire megtalálta,és utána még büszkén mesélte nekem,hogy mennyi idejébe telt megkeresni,de végre megvan. Egy bizonyos fazonra vágattam a hajam,kis idő elteltével ő is ugyan olyan hajat csináltatott magának. Elmondtam neki,hogy én ezt-meg ezt a dalt szeretem,ezért-meg azért a bandáért vagyok oda,akkor ő is ugyan azt kezdte el hallgatni,pedig nagyon jól tudom,hogy ő sosem szerette azt a zenestílust. Na meg az már mindennapos,hogy ha valami új felsőm van,akkor egyből kérdezi,hogy hol vettem,mert ő is ilyet szeretne magának,eleinte megmondtam,később,mikor már beleuntam a dolgokba nem mondtam meg,vagy más boltnak a nevét mondtam,de így is megtalálta.
Mondtam már neki,hogy ne vegye már meg mindig ugyan azokat a dolgokat,mint amiket én veszek,erre ő csak azt kérdezte,hogy "Mert talán tilos,vagy mi?!".
Szörnyen irritáló ez a viselkedése,pedig ennek ellenére nagyon jóba vagyunk/lennénk. Mit csináljak? Hogyan állítsam le? Már kezd tönkretenni ezzel a viselkedéssel...
Nekem volt egy ilyen barátnőm. :D csak mi akkor már bőven 18 felett voltunk. Tizenéve voltunk barátnők, mindig ugyanazokat a ruhákat vette meg, ugyanaz a haj, fazon, minden. Egy idő után a nevetésemet és a beszédstílusomat is átvette, sokszor már olyan volt mint ha magammal beszélgetnék. Egyszer hívott telefonon, kérdezte, hogy hova megyek. Mondtam, hogy fodrászhoz. Akkor megkérdezte, hogy milyen lesz a hajam (szőkéről) én meg mondtam neki, hogy fekete és jóval rövidebb. 1 hét múlva találkoztunk és nekem maradt szőke a hajam, ő viszont átfestette feketére és lejjebb is vágatta. :D alig bírtam visszatartani a röhögést.
Egy darabig elszórakoztam ezzel, mert mulattatott. Egészen addig tartott, amíg egy buli alkalmával (25 évesek voltunk már akkor) részegen rámászott a páromra. Azóta nem tartom vele a kapcsolatot. Gyanús lehetett volna, mert sokszor mondta is, hogy ő is ilyen pasit szeretne magának, nem olyan nyomorékokat mint akikkel eddig járt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!