A barátnőm másik barátnői miatt most olyat szeretne, hogy egyszer ő hív meg engem, egyszer én őt. Na erről több éve azért szoktam le, mert (pont ő) mindig úgy hozta ki, hogy mindig én fizettem a drágábbik helyen. Csak engem zavar az ilyesmi?
Szóval én azért szerettem kifizetni amit vettem mert lehet olcsóbban vagy drágábban rendelek mint a másik. Anyagias vagyok egyébként is, másra megy el a fizum, nem 1000 forintos limonádékra minden héten, ez sajnos nem fér bele, de nem szeretek tartozni.
Régebben én fizettem mindig a többet ( általában +1000-2000) és leálltunk erről az én örömömre. De most erőszakosan meghívott egy pizzára és azt mondta ilyenek a barátnők legközelebb én fizetek. Mondtam hogy nem! De nem engedett. Nem akarom ezt.. hogy értethetném meg magam vele?!
Lehet hogy én vagyok szemét ez miatt?
Én ezt nem értem. Mifelénk az a szokás, hogy aki meghívja a másikat, az fizet.
Mi az, hogy megmondod neki hogy nem jó így, és nem érti? Visszamaradott?
Olvasd el amit irtal5.
Szerinted ki a h@lye?
Hát nem a barátnőd.
Minek erolteted ezt?
Igen a párommal így szoktuk, aki meghív az fizet.
De a barátnőm akiről beszéltem, ő kicsit lehúzott engem és mindenki magának fizette amit rendelt. Meg ugye együtt szervezzük le a talit ami egy kávé, vacsi ilyesmik.
Erőszakos, elég karakteres személyiség, de szeretünk beszélgetni. Viszont ezt a fizetős részt eddig szerettem de nem akarok visszatérni a régi kerékvágásba mikor lehúzott. Tudom gonoszság ilyet gondolni de mindig én figyelek rá, én alkalmazkodom, én adok lejjebb. Nem is mondtam el neki milyen rosszul esett hogy igy “elfelejtette” a szülinapom tavaly. Azt hittem rájön mikor idáig elhúzta kamu tervekkel.
Mert valaki mindig h@lye.
Most te vagy az, mert lehuz a barátnőd.
Miért nem mersz nemet mondani?
Ha én felkoszontom, és ő nem viszonozza, akkor ezentúl én sem fogom.
Nem csinálok magamból h@lyet, hogy szóváteszem, majd várom, hogy majd felkoszont.
Persze nem fog, de sebaj, olyan jó barátnőm, hogy megint felköszöntöm, hátha már megváltozott.
Nem fog, nekem ez szarul esik, de olyan jókat beszélgetünk, hogy hagyom máskor is lehuzzon.
Na érted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!