Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sokakat vajon miért zavar az,...

Sokakat vajon miért zavar az, hogy egyes emberek mások, de olyan szinten, hogy akár ártanának is nekik?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tegyük fel valaki más, kilóg a sorból. Másképp néz ki, furcsa a szokása vagy hasonló, viszont ezek közül semmivel sem árt másoknak. Mégis miért akarnak az ilyen embereknek ártani? Milyen pszichológiai magyarázata van ennek? És ezt a magukat normálisnak vallók teszik!
2020. júl. 10. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
10%

Szellemi okai vannak:

Máté 10-

16.

Ímé, én elbocsátlak titeket, mint juhokat a farkasok közé; legyetek azért okosak mint a kígyók, és szelidek mint a galambok.

17.

De óvakodjatok az emberektől; mert törvényszékekre adnak titeket és az ő gyülekezeteikben megostoroznak titeket;

18.

És helytartók és királyok elé visznek titeket érettem, bizonyságul ő magoknak és a pogányoknak.

19.

De mikor átadnak titeket, ne aggodalmaskodjatok, mi módon vagy mit szóljatok; mert megadatik néktek abban az órában, mit mondjatok.

20.

Mert nem ti vagytok, a kik szóltok, hanem a ti Atyátoknak Lelke az, a ki szól ti bennetek.

21.

Halálra adja pedig testvér testvérét, atya gyermekét; támadnak magzatok szüleik ellen, és megöletik őket.

22.

És gyűlöletesek lesztek, mindenki előtt az én nevemért; de a ki mindvégig megáll, az megtartatik.

2020. júl. 10. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
15%

1+ Máté 5-

11.

Boldogok vagytok, ha szidalmaznak és háborgatnak titeket és minden gonosz hazugságot mondanak ellenetek én érettem.

12.

Örüljetek és örvendezzetek, mert a ti jutalmatok bőséges a mennyekben: mert így háborgatták a prófétákat is, a kik előttetek voltak.

Boldogok=áldottak

2020. júl. 10. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
4%

Ezt kizárólag Neked kérdező át kell adnom:

Ján.18-

36.

Felele Jézus: Az én országom nem e világból való. Ha e világból való volna az én országom, az én szolgáim vitézkednének, hogy át ne adassam a zsidóknak. Ámde az én országom nem innen való.

37.

Monda azért néki Pilátus: Király vagy-é hát te csakugyan? Felele Jézus: Te mondod, hogy én király vagyok. Én azért születtem, és azért jöttem e világra, hogy bizonyságot tegyek az igazságról. Mindaz, a ki az igazságból való, hallgat az én szómra.

2020. júl. 10. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
4%
További szép estét:)
2020. júl. 10. 23:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert azt gondolják, hogy az a fura ember ártani akar/fog neki, így felülkerekedik rajta, és ő lesz inkább az irányító, figyelembe nem véve azt, hogy az eredeti fura személy valójában tök normális, nincs vele gond, ellenben ő meg átmegy egy nagy g*ibe, mert indokolatlanul fél a másiktól.
2020. júl. 11. 00:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert sajnos a legtöbb ember ítéletes és hajlamos selejtesnek tartani egy olyat, aki valamiben más, mint a többi. Jönnek azzal a szöveggel, hogy természetellenes, nem normális stb. Én se értem, miért nem lehet egyszerűen békén hagyni és elfogadni a másikat. Jobb lenne a világ.
2020. júl. 11. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!