Miért zavar ha a barátaimnak más barátaik is vannak?
2 barátom van (egy fiú és egy lány akik párkapcsolatban vannak) nekem is van barátom.
eddig mi 3man voltunk nagyon jóba, de a barátaimnak lett egy úgy fiúbarátja és engem ez valamiért nagyon bosszant. semmiben neem változott a kapcsolatunk, ugyan úgy törődnek velem a barátaim mint ezelőtt, de rendesen felidegesít amikor az az új barát ott van náluk.
Mert nem csak ràd fokuszàlnak ahogy te öràjuk hanem nyitottabbak.
Nem vagy nekik olyan fontos MINT neked ök. Ne vedd külön a mondat két részét. Nem azt irtam hogy nem lennel fontos nekik.
úgy érzed, hogy egy idegen betolakodott az életedbe, a komfortzónádba a megkérdezésed nélkül, vagy féltékenység, amiért a barátaid már nem csak a tiedek, vagy egyszerűen nem szimpi neked az új srác
ha megjelenik egy új szereplő a szinen, a régi egyensúly felborul, és amig beáll egy új, jönnek az ilyen érzések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!