Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez csak engem zavar egyre jobban?

Ez csak engem zavar egyre jobban?

Figyelt kérdés
Van/volt pár haverom akikkel összejártunk sörözni, biliárdozni, viszont én elkezdtem leépíteni a nagy részét ezeknek. Mindegyik 25 éves kor felett van de minden 2.héten de minimum egy hónapban 1x azzal hívogattak hogy adjak kölcsön 10-20-30 ezer ft-ot. Azzal nem is volt baj soha hogy nem kaptam volna vissza de egy idő után már elkezdtem ezt megunni hogy folyamatosan kéregetnek. Ennek egy részét le is építettem, már nem is beszélek velük,viszont még mindig maradt köztük egy aki mindig felhív,elkezd beszélni egy témáról majd a végén kitér arra hogy "figyelj már azt akartam kérdezni hogy nem tudsz e adni egy 10-est". Na nálam ez már teljesen kicsapta a biztosítékot. Biztos én is kerülhetek olyan helyzetbe de nem éveken keresztül minden héten meg hónapba.Titeket ez nem zavarna? 27/F
2020. szept. 23. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nagyon zavarna. Szerencsére az életben senki nem kért még tőlem kölcsön soha.
2020. szept. 23. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy idő után nagyon unalmas lesz már, nekem is volt két ilyen szomszédom aki havonta, rendszeresen jött pénzt kérni, az egyik mindig vissza is adta, de a másik egy idő után már nem, sőt még kér hozzá újból. Na ekkor már bedühödtem és azt mondtam, hogy nincs készpénzem, áttértem a bankkártyára, onnan már máshoz ment kérni.
2020. szept. 23. 14:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem is az zavar hogy mondjuk valaki a barátom és felhív hogy elhagyta a tárcáját vagy valahol lerobbant a kocsija és otthon van a pénze adjak neki kölcsön egy napra, na de hogy hetente meg két hetente és van hogy beülünk sörözni és ott közli hogy adjak kölcsön neki mert csak 3 ezer ft van nála na én ezekkel be is fejeztem, elvből ha nincs pénzem nem megyek el sehova, nem állítok be 0-ftal aztán majd lesz valahogy.
2020. szept. 23. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!