Szeretnétek egy lábkényeztetó barátot?
Figyelt kérdés
Lányok! Elfogadnátok, ha egy pasi barátotok a lábatokat ápolja, kényezteti, masszírozza, kifesti a lábkörmöket stb?
Tegyük fel, hogy tudtotokra adná, semmi többet nem fog kezdeményezni, ha ti nem egyértelműen jelzitek, hogy akarjátok. Összebarátkoznátok egy ilyen férfival? Utána bármikor ha hívjátok, jönne. :)
2021. okt. 20. 17:08
1/14 anonim válasza:
Ecetes is legyen a lábszag mellé?
Nyáron egy hétig mezítláb járnék bokacsizmában, utána szagolgathatnád a csizmám, te kis perverz.
Ha nem hagyod abba, írod anyukádnak, hogy a drága fiacskája miket írogat ki a neten, névtelenül.
2/14 A kérdező kommentje:
1.: Nem talált, én nem az ecetes vagyok. :D
2021. okt. 20. 17:15
3/14 anonim válasza:
Nem. Ez a fétise, keressen hozzá parnert, az én lábamat messzire kerülje el. Az meg, hogyha így közeledne, akkor szóba sem állnék vele.
4/14 anonim válasza:
Csak, ha lenne pedikűrös végzettsége. Mindketten járjunk jól.
6/14 A kérdező kommentje:
4.: Tegyük fel, hogy régóta gyakorolja, és mások is dicsérik. Akkor is csak a papír számítana? :)
2021. okt. 20. 17:46
8/14 A kérdező kommentje:
7. Budapesten igen. :)
2021. okt. 20. 18:27
10/14 anonim válasza:
Persze hogy az, mindenki tudta.
Szegény nem bírja ki sokáig a kérdései nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!