Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Másabb egy jó barátság hetero...

Másabb egy jó barátság hetero és meleg fiú/férfi között?

Figyelt kérdés
Meleg fiú/férfiak segítséget szeretném kérni, Soha nem volt még ilyen helyzetem hogy jó barátság alakuljon ki számomra hetero létemre egy meleg sráccal, mind embert mind barát nagyon meg kedveltem, mivel hetero vagyok, így semmi több csak jó barátságot tudok adni, de viszont az ő része már teljesen más amit meg tudtam tetszem neki, az tűnt fel nekem hogy féltékeny lett, lánnyal hülyéskedtem ölelgettem ő is látta el vagyok, majd kis idő után beszélgettünk ketten ezzel a sráccal, kedvességböl mondtam jót neki meg szólal jaj jol van már te hetero, nem tudtam hogy mi baja plusz utána meg kicsit visszább húzódó volt felém, a másik meg amit meg tudtam utólag érdeklődőt rollam sok mindent, nem tudom mit hova tegyek de a közös ismeretségi körünkben azt mondják nekem hogy oda lehet értem csak valószínű nem fogja el mondani a szemembe, mivel tudja hogy hetero vagyok, de viszont közben meg ha külön találkozni hívom nem igazán jön össze a tali jó elhiszem neki hogy nem nagyon ér rá csak olyan fura, a másik amikor úgy mond egy légtérben vagyunk munka közösségben akkor rám kacsint, becézett tehát nekem ezek új, ami a lényeg én szeretnék vele barátkozni, és egyik dolog nálam mind jó barátot nagyon kedvelem, tehát én nekem ezen felül jó az ha találkozom vele beszélgetünk, kell ez a jó barátság nekem, mégis én érzem magam úgy hogy tök rossz az hogy alig tudok akár csak beszélgetni vele, nem tudom de bízom benne hogy lesz több olyan helyzet alkalom baráti alapon találkozni és fent tartani ezt a jó barátságot.

2021. okt. 20. 15:51
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Bruh, de topa vagy, istenem. Ő szerelmes beléd és szétviszi a pain, hogy nem lehet veled, mert te tudod, hogy a nők a jók. Ez olyan, mintha neked lenne egy leány barátod, akibe szerelmes vagy, de ő kicsapja a friendzone kártyát és neked most vele kéne lenni állandóan, aztán elfogadni, hogy nem nyúlhatsz hozzá. Ő is így van, engedd el, nem lehet köztetek barátság. Neki felejtenie kell, de az úgy nem megy, hogy te meg a pofájába mászol.
2021. okt. 20. 15:55
 2/5 anonim válasza:
100%
Csak kedvesen utasítsd el, de a barátságot nem kell megtörni. Igaz eléggé érdekes lenne mind ezután barátok maradni.
2021. okt. 20. 16:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezt értem köszönöm az eddigi válaszokat, amit kaptam, amit írtam hogy viszont én meg barátként nagyon meg kedveltem, nálam a baráti szeretet az mondjuk elég nagy tud lenni, tehát, nekem max ez a hibám, példának erre van egy gyerek koroi nagyon jó barátom de olyan mindhat testvérek lennénk pl az olyan, vissza térve ez újonnan ki alakult jó barátságot meg nem akarom el dobni, a másik amit nem írtam a srácnak egyben viszont meg van párja, gondoltam mindenre biztzos nincsen annyira jóban vele vagy nem tudom.
2021. okt. 20. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Basszus, komolyan képes voltál egyetlen mondatként leírni ezt az egészet?? Írásjelekről hallottál már? Sokat segítenek a megértésben. Látom az elején még próbálkoztál is új mondatot kezdeni, de ott is csak vesszőt sikerült raknod. A helyesírásod is pocsék egyébként.

Ilyen módon idehányt kérdésre nem fogok érdemben válaszolni, majd ha leírod normálisan.

2021. okt. 20. 22:52
 5/5 anonim ***** válasza:
90%

Ha te elfogadod, hogy ö szerelemmel érez irántad, nem pedíg barátsággal, akkor barátkozzál, de szerintem nem lesz jó kapcsolat.

Gondolj bele, hogy ö minden találkozáskor eleped érted, hogy meztelenül megnézhessen, te meg az épp az aktuális barátnödröl mesélsz neki, hiszen barátok között ilyen elöfordulhat.

Tehát, amíg neki más az érdeklödési köre, mint neked, addíg nem jósolok nagy barátságot köztetek.

2021. okt. 21. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!