Hogy szurjatok,ki,hogy akivel ismerkedtek (baratsag) ,nem szektas?
Már zavaróan nyájasak, aztán előkerül a közösség, mint téma, hogy ott milyen jó.
Amúgy sokról nem is lehet megmondani, középsulis osztálytársról szalagavató előtt derült ki, hogy hitgyülis, mert egy Jacko ihlette zombis osztálytáncot terveztünk és ez neki meg a szüleinek már nem fért bele. Mivel más ötlete nem volt, meg amúgy se akart táncolni, így ő ebből kimaradt.
En mindenkit felpontoztam. Nagyon tetszettek a valaszok.
Az ilyen szektasok szoktak lehuzni az embereket gusztustalan modon.
Csak eljatssza,hogy milyen rendesek. De amikor bajban volt egy baratom,nem segitett rajta semmivel…
Ennyit az oszinte segito szandekrol :D
Elbol elutasitja mindenki a csaladbol az ilyet meg a barataim is.
Nem azt mondtam, hogy rendesek, hanem hogy elhiszik, hogy a beszervezéssel jót tesznek neked. Ettől még nem kell rendesnek lennie.
Hidd el, hogy a szekta, mlm, bármi ilyesmivel kizárólag az elit jár jól, a tagság, vagyis a 98 százalék nem. Nekik semmi egyéb hasznuk nincs ebből, mint hogy elhiszik, hogy innen közvetlen a mennyországba jutnak (szekta) vagy hogy egyszer majd valamikor ők is gazdagok lesznek (mlm).
De nyilván nem kell elmenni rá. De egyszer érdemes, már csak azért is, hogy kipipáld, ilyen helyen is voltál. Én egyszer mentem Foreveres rendezvényre, azóta is bármikor bedobhatom ezt a sztorit, annyira vicces volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!