Lányok, volt már olyan, hogy beleszerettetek egy fiú barátotokba akinél nem volt esélyetek? Mit tegyek?
Túl léptetek az érzéseiteken és beértétek a barátságával vagy nem tudtatok kiszeretni belőle és így a barátságot is lezártátok vele?
Ebben a helyzetben vagyok most, van egy nagyon jó fiúbarátom, akivel eleinte simán meg volt a barátság, bármiben számíthatok rá, bármit megtudok vele beszélni, mindig ott van nekem a bajban, szerintem még soha nem is volt ilyen jó barátom, azonban az elmúlt 1-2 hónapban úgy éreztem többet érzek iránta mint barátság, és többet is eltudnék vele képzelni. Ezt elmondtam neki is pár napja, de ő közölte velem, hogy sajnálja, de neki már van kiszemeltje akivel alakulnak a dolgai, és a barátságunkat sem akarná elrontani ezzel, meg nekem amúgy sincs esélyem nála, ha lenne akkor már korábban kezdeményezett volna. Nem tudom mit tegyek. Nem akarom elveszíteni a barátságát, mert tényleg ritka az ilyen jó barát és hálás vagyok neki, hogy számíthatok rá, viszont nem tudom hogy lépjek túl az érzelmi részén, mit tegyek, hogy elfogadjam, hogy nem lesz több köztünk mint barátság és újra csak barátként tudjak rá tekinteni, minden más érzelem nélkül? Félek, hogy féltékeny leszek majd arra a lányra ha összejön vele, még ha ezt nem is fogom kimutatni, de belül rossz lesz nekem, pont ezért akarom minél hamarabb elengedni ezt az érzést/gondolatot és csak barátként tekinteni rá.
Nem akarok ezért véget vetni a barátságunknak, meg megszakítani vele a kapcsolatot.
Ugyanebben a helyzetben vagyok, mint most te.
Nálam az történt hogy én is kerestem magam mellé valakit, sok fiúnak jó érzés, simogatja az egóját, hogy ott van egy lány, teljes kiszolgáltatottan, akinek ő tetszik, epekedik utána. Szerintem ilyenkor legyen tartásunk és méltóságunk, hogy azért a mi érzelmeinkkel sem szabad szórakozni.
Ha nagyon jó barátok vagytok, és semmiképp nem akarod elhagyni, csinálhatod ezt, mint én, vagyis feledteted más fiúval.
Ha pedig nem megy a dolog, akkor arra is kérheted, hogy tartsatok szünetet vagy töltsetek együtt kevesebb időt, mert neked ez ilyen formában fáj.
Más jellegű sztori volt, de igen, éltem át ilyet nemrég.
Fun fact: Nem tudtam elfelejteni. :D
Mondjuk ez nem jelenti azt, hogy idővel nem fog sikerülni, gondolom. Amit én csinálok, az az, hogy napközben megpróbálom minél több feladattal ellátni magam, hogy lekössem az energiáimat. Nálam ez már korábban is bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!