Mit csináljak ha a haverom levegőnek néz?
Az egész előzménye annyi hogy már 2 éve folyton csesztet, beszól mindig és eddig tűrtem, de tegnapelőtt egy kicsit csaptam a tarkójára. Tudom az erőszak nem megoldás de ha nem tanul belőle előbb utóbb valaki más fog lekenni neki egyet nem én. Erre ő írt egy másik osztálytársamnak privátba akivel közös órám volt hogy "most biztos hisztizik". Én erre ráírtam és elmondtam hogy mekkora egy seggfej velem évek óta. Tudom én is tehettem volna a legelején hogy ne fajuljon idáig a dolog de most lett elegem. Erre ő tegnap levegőnek nézett, egyszer nézett rám amikor nem ült mellém ebédlőben amit kb leszartam. Tudom hogy ez egy pszichológiai trükk általában az embereknél hogy szóba se állnak a másikkal, levegőnek nézi a másikat... stb hogy én kérjek végül tőle bocsánatot.
Ez arra utal hogy ő rendkívül gyerekes, vagy inkább csak éretlen?
Illetve hogyan mutassam meg neki hogy nem érdekel hogy nem szól hozzám? Simán csak viselkedjek természetesen vagy vmi egyéb ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!