Utálom az egyik osztálytársam! Nézzem levegőnek vagy mit csináljak? .
Ne idegeld magad rajta. Megütni hülyeség lenne, mert a végén te lennél a hibás. Beszólni meg csak okosan és mérsékelten ajánlott neki. Az ilyen emberek azért nagyképűek mert van egy bizonyos támogatói körük, akik között biztonságban érzik magukat.
Nem akarom hogy életed célja az legyen hogy megleckéztesd, de ha mindenáron ezt szeretnéd, fordítsd ellene a barátait valahogy. Az lenne a legnagyobb kiszúrás. Persze utálni fog, meg te is őt, szóval semmi sem változik. Meg a terv sem 100%, hogy bejön, hiszen a barátai úgyis neki hisznek.
A legjobb dolog amit tehetsz, hogy nem is figyelsz rá. Ha nagyon felidegesít, azt meg vezesd le valami sporttal suli után.
A sport egészséges, ideges sem leszel és balhzni sem kell senkivel.
Én is voltam ilyen helyzetben,és én annyit tettem,hogy mikor kénytelen voltam egy helyen lenni a csajjal,akkor valami másra koncentráltam. A szemétkedéseit nyugodtan,büszkén viseltem,jelezve ezzel hogy mennyire szánalmas amit csinál. Ha be szóltam neki,egyenesen,a szemébe mondtam,tehát nem úgy hogy pl.: mikor elmegy mellettem akkor félhangosan vagy ilyesmi.
Ha mindenképpen tudatni akarod vele,hogy mennyire idegesítő amit csinál,akkor egy beszólása után menj oda,húzd ki magad,és komolyan mondd el neki amit gondolsz. De ne fröcsögj:D
Ha el akarod viselni,akkor egyszerűen röhögd ki a te baráti köröddel.Próbáld meg a dühödet lecsökkenteni,mert így előbb-utóbb balhé lesz.
Remélem tudtam segíteni!
Steelheart
Ne gyűlöld.
Ha ez sikerül, mondd neki:Nehogy azt hidd, hogy gyűlöllek! Nem gyűlöllek. Úgy-e te sem gyűlölsz engem?.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!