Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Megszakítsam...

Mit csináljak? Megszakítsam vele a kapcsolatot? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Tavasszal egy nemzetközi Facebook csoportba írt egy ausztrál fiú hogy magyarul akar gyakorolni, mert érdekli a magyar foci. Ő Ausztráliába él egyébként habár a csoportot itt élő magyarok és külföldiek barátkozására csinálták. Mindegy, elkezdtünk beszélgetni, és kiderült, elég magányos típus. Mondta, hogy mennyi haver és barátnőjelölt lekoptatta már, ráadásul húsz évesen még szűz... Ezt nem is csodálom, pár beszélgetés után a legjobb barátjának nevezett, nagyon tolakodó. Mostanában hétvégén is zaklat hogy legyen hanghívás a Messengeren. Tegnap leráztam erre ma is ír, hogy egy lány akivel beszélget, lerázta hogy nagyon ragaszkodó, tolakodó. Ezzel egyet is tudok érteni. Egyszer írta is hogy néha úgy érzi mintha nem a testében lenne, vagy valami ilyesmi...Mit csináljak vele? Nem akarom megbántani de már rosszul vagyok ha rám ír. Ráadásul nekem is rosszul esik ha leráz valaki aki tetszik nekem vagy barátkozni akarok vele. (persze nem vagyok magányos, és tolakodó). Nem akarom visszakapni a sorstól. Mit tegyek?

2021. okt. 13. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele erről, segíts neki, ha van rá energiád.
2021. okt. 13. 13:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem pszichológust kéne keresnie...
2021. okt. 13. 13:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Tiltsd le. Nem a te dolgod random ismeretlenek összes problémáját megoldani. Ha a gyerekedet vagy akár a legjobb barátodat löknéd el, akkor azt esetleg "visszakaphatnád a sorstól", de ha egy kattant idegentől meg akarsz szabadulni, azt jogos önvédelemnek hívják.

És hidd el, segíteni sem tudnál rajta. Az ilyennek szakember kell, nem egy olyan valaki, akinek kiszívhatja az összes vérét.

2021. okt. 13. 14:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Legszívesebben azt tenném pedig félek hogy kárt tesz magában.
2021. okt. 14. 10:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Írd meg neki a problémát és javasolj szakembert. Valószínűleg fogalma sincs, hogy mit csinál rosszul. Tudja, hogy valami nem oké, de nem érti, hogy mi.
2021. okt. 14. 10:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Röviden, lényegre törően magyarázd el, hogy a visekedése tolakodó és visszataszító. Sajnos ebből kifolyólag nem tudod élvezni a beszélgetéseket és nem fogod folytatni a továbbiakbana levelezést. Reméled minden rendbe jön az éleében, a legjobbakat kívánod.

Aztán letiltod minden honnan.

Nem vagy a pszichológusa, nem vagy az érzelmi szemetes ládája, sem rokona sem legjobb barátja. Átlépett egy határt. Ne hagyd magad lebulldozerolni.

2021. okt. 16. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!