Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk, lányok! Egy sima baráti...

Fiúk, lányok! Egy sima baráti jakuzzis iszogatásnál ti fürdőruhában lennétek vagy anélkül?

Figyelt kérdés
Most vonatkoztassunk el az emberi test szexualizálásától, tegyük fel, hogy intelligens társaságról van szó.

2021. szept. 30. 19:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
21%
Úgy látszik a magyarok még mindig nagyon prűdek 😕
2021. okt. 6. 15:33
 22/25 anonim ***** válasza:
51%

Ja, mert aki nem akar 50 ember előtt egy szál fszban masírozni, az prűd. :D

2021. okt. 6. 15:34
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
Ki beszélt itt 50 emberről?
2021. okt. 6. 15:40
 24/25 anonim ***** válasza:
66%

Akkor 10-20. Mit változtat?

2021. okt. 6. 15:48
 25/25 subrette ***** válasza:
76%

A jakuzzi szerintem a fürdőkád társas változata. Az otthoni kádban sem elsősorban tisztálkodás miatt fürdünk, mert arra a zuhany való. A kádban szerintem senki nem vesz fürdőruhát.

A jakuzzi abban más, hogy többen vagytok, családdal vagy barátokkal. Van itt funkciója a fürdőruhának. Szerintem gyakorlati funkciója nincs, csak a társadalmi konvenciók miatt vennénk fel. Ha a társaság olyan, akivel félre lehet tenni a konvenciókat, nem vennék fürdőruhát.

Határeset lehet kollégákkal, akikkel munkakapcsolatban vagyunk és nem ismerjük egymást ilyen téren. Velük lehet, hogy fürdőruhában jakuzziznék. De ha valaki felveti, hogy vegyük le, nem tiltakoznék ellene.

2021. okt. 6. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!