Honnan tudod hogy amit csinálasz az sima tanácskérés vagy már panaszkodás szint? Egyáltalán kérsz tanácsokat barátoktól?
Én olyan vagyok hogy szeretek megosztani ezt meg azt. Közben aztán érdekel a barátaim véleménye. Erre megkaptam, hogy amit csinálok az már panaszkodás és hogy álljak le.
Ha tanácstalan vagy valamiben, te kikéred a barátaid tanácsát? És honnan tudod meddig mehetsz el, mi az ami már zavaró, nyomasztó lehet a másiknak?
Onnan, hogy van tudatod es valoban javitani akarsz a helyzeten.
Gyakorira rengetegen ugy tesznek fel kerdest, hogy kb. csak panaszkodni jonnek meg a sajat igazukat bizonygatni, illetve az a celjuk, hogy "duhos vagyok, duhongj velem!!".
Ilyen peldaul "Az ilyen emberek miert ilyen bunkok?", "Elegem van ebbol az idiotabol mit tegyek?" - ezekre nem var valaszt a kerdezo, hanem azt, hogy a partjat fogjak majd es a sajat velemenyet fenyezzek.
Ha megfigyeled, es sokszor rendes megoldast kinalsz a kerdezonek ami annyira nem is tetszik neki, akkor vagy leszavaz vagy mas kommentekre iranyitja a figyelmet.
Ilyenek tovabba peldaul a tini lanyok kerdesei "17 eves vagyok es egy 44 eves pasival fogok talalkozni, lehet nem kene, szerintetek?" - aztan a kommentekben meg vedi a pasit, hogy nincs semmi baj a korkulonbseggel meg ilyenek.
Nagyon sok ilyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!