Az összes barátom iránt érzek valamit?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre magamon, hogy ha valakit elkezdek mélyebben megkedvelni, automatikusan vonzodni kezdek hozzá. Lehet az illető (sokkal) idősebb, vagy akár szemmel láthatóan csúnya, fiú/lány, nem számít, mintha nem tudnék mélyen megszeretni valakit vonzódás nélkül, és mintha nem tudnék senkihez vonzodni, akit nem kedvelek. Csók, osszebujas, hosszas olelkezesek... Ezekre mind elkezdek vagyakozni és nem egy barátom van akivel átléptük a barátság határait. Nekem az, hogy találkozhatunk, elvagyunk vagy akár még az alap bizalom is megvan, nem sokat jelent. Azokhoz az emberekhez, akik fontosak nekem, akik a barátaim, kivétel nélkül vonzodom. Számomra a barátok nem taszitoak, úgy vagyok vele, hogy akit igazán szeretek, attól nem undorodom és nem akarok távolságot tartani, éppenhogy azt szeretném, hogy megoleljen, megpusziljon, megcsókoljon... Azt érzem, így tudom kifejezni a szeretetem, és a formalitasok csak gatolnak.2021. szept. 30. 10:40
11/14 anonim válasza:
Ha nem lenne barátnöm, és nem csak vele akarnék, akkor bármelyik idegen nővel aki nagyon tetszik, tuti le akarnék feküdni, de ha nem olyan szép és mondjuk meg ismerem és rá jövök hogy meg kedveltem akkor is.
Végül nem számit hogy lényegesen idösebb, mondjuk +-15 év és hogy menyire csuf.
Persze ez attol is függ hogy kinek mi a szép és meddig fér bele.
Szerintem mások is
valahogy igy vannak ezzel.
12/14 anonim válasza:
Demiszexuálisnak tűnsz ezek alapján, bár nehéz biztosra mondani mert ez nem jelentené azt, hogy minden barátod iránt érzel érzelmet, csak annyit jelentene önmagában, hogy ahhoz, hogy tudjál vonzódni valakihez, érezz valaki iránt valamit, szükséges hogy ismerd, legyen vele szorosabb kapcsolatod.
13/14 anonim válasza:
Keress fel egy pszichológust, mert ez nagyon fura...
14/14 anonim válasza:
Pacsi, (szerencsére) az ellenkező nemmel ugyanígy vagyok: ennek nekem oka van, gyerekkorra vezethető vissza.
Amúgy meg nincsenek barátaim, pont ezért, hogy nehogy megkedveljem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!