Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Kialakulhat ilyen szoros...

Kialakulhat ilyen szoros barátság 2 heteró fiú között?

Figyelt kérdés

Olyan szoros baratságra gondolok,hogy simán elmondjak egymasnak a legmélyebb érzelmüket,támogatják egymást szinte mindenben,megvígasztalják egymást ha szomorúak.

De mondjuk elbúcsúzasnál még meg is ölelik egymást szinte mindig (néha-néha mondjuk egy arcra puszi is elcsattan).

Tehát olyanra gondolok,mint a legjobb lány barátságok,ahol ez teljesen normális.

És mind a két srác (vagy legalábbis az egyik) heteró!

Ilyen kialakulhat?

2021. szept. 10. 17:46
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
6%
Ez meleg.
2021. szept. 10. 17:47
 2/11 A kérdező kommentje:

Létezhet olyan,hogy két fiú barát átöleli egymást rendszeresen,mindjuk akkor,amikor elbúcsuznak?

És olyan ölelésre gondolok,ami mondjuk a szerelmes pároknál is szokott lenni.

2021. szept. 10. 17:48
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Simán lehet ilyen mély barátság
2021. szept. 10. 17:50
 4/11 anonim ***** válasza:
69%

Nagyon ritkán.

A fiúk nem beszélnek nyalizós, érzelmes módon. Nagyon kínos számukra.

Ők inkább humorral foglalkoznak barátságépités kozben.

Persze ezért legtöbb fiú barátság nem komoly. Mert legtöbben nem osztják meg hogyan éreznek dolgok iránt, nem beszélnek komoly dolgokrol.

16f

2021. szept. 10. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:
89%

4# nagyon sajnálom amugy a fiúkat ilyen téren :( minden ember szoros barátságokat érdemel és nem kéne hogy bzisnak számítson ha két EMBER mély érzéseket táplál egymás iránt és ki is mutatja

Ez a társadalmi elvárás hogy a férfiaknak kb érzéketlen kosziklanak kell lennie és könnyet is csak a szülei halálakor ejthet mert milyen már ha érzelmes egy férfi?!

És értem hogy a nők felől is ezt az elvárást kapjátok

Sajnálom ezt a társadalmat nagyon :( annyival szebb lehetne embernek lenni

2021. szept. 10. 20:14
 6/11 A kérdező kommentje:
Igazad van jórészt 4-es,de szerintem aránylag sok fiú érzelmesebb,mint a társadalom által elvárt "normál".
2021. szept. 10. 20:19
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
Arcra puszi már nem,a többi még beleférhet.
2021. szept. 11. 00:06
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

Én fiúként örülnék ha ilyesmi lenne.

Sokan szégyelik az érzéseiket, szinte senki nem vállalja fel önmagát, hanem másoknak és a társadalmi elvárásoknak akar megfelelni.

Na ugyan én nem pusziznék minden találkozáskor, de egy szülinapi köszöntéskor igen is jól esne mint ahogy a lány/nő ismerőseimtől is.

Viszont én szivesen megölelem a hozzám közel álló embereket

Pl ha valakit régóta nem látok, kapok valami ajándékot, vagy szimplán csak evvel fejezem ki egy találkozás után hogy jól éreztem magam.

De szinte egy fiú sem nyitott ilyesmire.

Hozzáteszem, alkalomadtán csinálnék ilyesmit.

De hát félnek, nehogy valaki lebu@izza őket, mert akkor össze kéne söpreni az egójukat

2021. szept. 11. 10:56
 9/11 anonim ***** válasza:
64%
Nekem van ilyen mély hét éves barátságom. Arcra puszi az tényleg nem volt (talán egyszer idk), de nagyon közel áll hozzám és hét év után azért el merek neki mondani dolgokat
2021. szept. 11. 11:11
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
En legjobb barátomban annyira megbízok, hogy tudja a bankártyaadataimat is. Jobban ismer, mint a szüleim. Ölelkezni nem szoktunk, mi inkabb a "leütlek szeretetből" hívei vagyunk.
2021. szept. 11. 18:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!