Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen átkozottul unalmas...

Miért ilyen átkozottul unalmas ez az Anglia?

Figyelt kérdés

Nincs amit csinálni, az emberek unalmasak, üresek, ki vannak égve. Rossz időjárás. Az embereket egyedül az érdekli, hogy hétvégén jól leigyák magukat.

Akik itt dolgoznak, hogy bírjátok?

2021. aug. 30. 13:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
#18 Angolokkal és külföldiekkel is barátkoztam amikor kint éltem (már hazajöttem). Magyarokkal nem szoktam, arra nincs kint igényem, azt itthon is meg tudom tenni.
2021. aug. 31. 12:54
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Azert a gettozas, puci, mert te egy masik Angliarol irsz, nem arrol, ahol az angolok elnek.
2021. aug. 31. 21:08
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja, es te osszekeversz ket dolgot. Azt, hogy sivar elet szar munkaert, penzt kuporgatva szarul lakni, nyelvet nem ismerni, nem asszimilalodva szamkivetettkent depressziozni, es pocsek kornyeken tespedni. Ez horror, elhiszem. De hogy semmi koze sem az angol emberekhez, sem az angliai lethez a migrancs let, az egeszen biztos. Rajuk vetited az erzeseidet, es nagy szerencse, hogy nem pont dzsihadista vagy.
2021. szept. 1. 00:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Valamiért mégis a magyarok mennek oda tömegesen, nem pedig fordítva.
2021. szept. 1. 04:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!