Miért ilyen átkozottul unalmas ez az Anglia?
Nincs amit csinálni, az emberek unalmasak, üresek, ki vannak égve. Rossz időjárás. Az embereket egyedül az érdekli, hogy hétvégén jól leigyák magukat.
Akik itt dolgoznak, hogy bírjátok?
11
Mennék csak nehéz a jelenlegi fizut itt hagyni. Mert tényleg ez az egyetlen ok amiért még itt vagyok.
13-mas, én sem voltam oda Angliáért, bár én Londonban éltem. De megvoltam, nem panaszkodtam, bár hazajöttem aztán.
12-es, ja a pénz az jól jön, mi? Mondd, már van kétszintes házad is két autóval, ahogy minden magyar honfitársunknak pár hónap után? XD
14
Ez poén. Angliában még az Angoloknak sincs kétszintes házuk, összesen annyi négyzetméterű házban élnek mint a magyarok egy nagyobb szobája. Az ingatlanok méregdrágák és picik, csak a hülye vesz lakást itt. Autót viszont veszel 500 fontér nem nagy kunszt. De nekem mondjuk nem kell autó, nélküle is boldog vagyok.
15
Csak azért mert te imádtad, nem vagy képes elfogadni, hogy valakinek nem ugyanaz a véleménye?
18
De kikkel barátkozol te egyébként itt? Magyarokkal? Mert elhinni nem tudom, hogy az angolok leereszkednek addig, hogy egy kelet-európaival lógjanak. Legalábbis ilyet még nem láttam.
20
Annyira kiszámítható válaszaitok vannak. Unalmas. Nem csoda, hogy élvezitek Angliát, oda illetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!