Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen átkozottul unalmas...

Miért ilyen átkozottul unalmas ez az Anglia?

Figyelt kérdés

Nincs amit csinálni, az emberek unalmasak, üresek, ki vannak égve. Rossz időjárás. Az embereket egyedül az érdekli, hogy hétvégén jól leigyák magukat.

Akik itt dolgoznak, hogy bírjátok?

2021. aug. 30. 13:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
86%
10-es, akkor gyere haza! Bár tudom, jobb hisztizni, hiszen igazi magyarként kötelezőnek érzed, hogy panaszkodj a semmiért is. XD
2021. aug. 30. 16:59
 12/24 A kérdező kommentje:

11

Mennék csak nehéz a jelenlegi fizut itt hagyni. Mert tényleg ez az egyetlen ok amiért még itt vagyok.

2021. aug. 30. 17:09
 13/24 anonim ***** válasza:
77%

13-mas, én sem voltam oda Angliáért, bár én Londonban éltem. De megvoltam, nem panaszkodtam, bár hazajöttem aztán.

12-es, ja a pénz az jól jön, mi? Mondd, már van kétszintes házad is két autóval, ahogy minden magyar honfitársunknak pár hónap után? XD

2021. aug. 30. 18:25
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
#14 De a kérdező itt panaszkodik megállás nélkül és már unalmas. Én imádtam kint és nagyon sok ismerősöm van kint, szeretik. Ilyen lenéző bugris nincs még egy, aki folyvást az angolokra ugat, de ő maga olyan sötét, hogy a negró cukorka világít a szájában.
2021. aug. 30. 19:03
 15/24 A kérdező kommentje:

14

Ez poén. Angliában még az Angoloknak sincs kétszintes házuk, összesen annyi négyzetméterű házban élnek mint a magyarok egy nagyobb szobája. Az ingatlanok méregdrágák és picik, csak a hülye vesz lakást itt. Autót viszont veszel 500 fontér nem nagy kunszt. De nekem mondjuk nem kell autó, nélküle is boldog vagyok.

2021. aug. 30. 21:01
 16/24 A kérdező kommentje:

15

Csak azért mert te imádtad, nem vagy képes elfogadni, hogy valakinek nem ugyanaz a véleménye?

2021. aug. 30. 21:02
 17/24 anonim ***** válasza:
94%
Nem csak én imádtam, hanem az összes kint élő ismerősöm szereti. Te vagy az egyetlen aki bár kint él és kihasználja az anyagi lehetőségeket, folyamatosan a kezet harapod amelyik etet. Én sem írok ki kérdéseket arról, hogy milyen rossz itthon minden, miért ilyenek a magyarok. Azért, mert látok jelenségeket itthon, vannak barátaim és ismerek jó fej embereket. Ez kint is így van, bármit is látsz, csak te nem akarod meglátni azt ami pozitív, csak a negatívat. Itthon sincs nagy baráti köröd, gondolom, ilyen besavanyodott felfogással. Hidd el, nem fogod magad jobban érezni attól, hogy itt gyalázkodsz és esetleg találsz valakit akivel lehet együtt szidni az angolokat. Aki Londonban nem találja fel magát, és nem megy el moziba, színházba, sétálni, kirándulni, az menthetetlen. Azt már javasolni sem merem hogy vannak ilyen egynapos kirándulások, én gyakran mentem anno. Stonehenge, York, Warwick kastély, Brighton, Strandford-Upon-Avon és folytathatnám a sort.
2021. aug. 31. 07:24
 18/24 A kérdező kommentje:

18

De kikkel barátkozol te egyébként itt? Magyarokkal? Mert elhinni nem tudom, hogy az angolok leereszkednek addig, hogy egy kelet-európaival lógjanak. Legalábbis ilyet még nem láttam.

2021. aug. 31. 08:36
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem kérdező te tűnsz unalmasnak és kiégettnek.
2021. aug. 31. 10:01
 20/24 A kérdező kommentje:

20

Annyira kiszámítható válaszaitok vannak. Unalmas. Nem csoda, hogy élvezitek Angliát, oda illetek.

2021. aug. 31. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!