Miért ilyen átkozottul unalmas ez az Anglia?
Nincs amit csinálni, az emberek unalmasak, üresek, ki vannak égve. Rossz időjárás. Az embereket egyedül az érdekli, hogy hétvégén jól leigyák magukat.
Akik itt dolgoznak, hogy bírjátok?
Nagyon igazad van, én is egy kedvtelen, középkorbol megmaradt népnek tartom, még királynő is van...
Najo de van akinek ez jön be.
Kik vannak kiegve? A litvanok? Kinek nincs mit csinalnia? Milyen idojaras? Hogy nem 38 fok volt nyaron?
Te Kazincbarcikarol irod ezeket?
5
Az angolok vannak kiégve. A folyamatos D vitamin hiány nem tesz jót az agy fejlődésének és ilyen élettelen embereket eredményez. Egyedül a pia eleveníti fel őket, sajnos nem jó irányba. Verekednek, ordibálnak, okádnak tőle. Ebben nem tudom mi a jó szorakozás. Nekik mindenestre az, hétfőn olyan büszkén mesélik, hogy a hétvégén milyen jót verekedtek. Hát ha ez nekik a szórakozás akkor rettentő sivár lelkük lehet.
7-es, nem értem én sem. London tele van szórakozóhelyekkel, éttermekkel, mozikkal, plázákkal, játéktermekkel, könyvesboltokkal, stb. Rakás szórakozási lehetőség van. Legalábbis, amikor én ott éltem két évig, én ugyan nem tudtam unatkozni a szabadidőmben. Szerintem ő valami nyomornegyedben, vagy barlangban él, ahová nem süt be a nap. Ott megértem, ha dúvadak az emberek. De én pl. a belvárosba jártam dolgozni és szórakozni, és ott érdekes módon nem láttam ilyesmit, maximum nagy ritkán.
Másrészt a britek évszázadok óta ott élnek. Ha annyira D vitamin hiányosak lennének, már kihaltak volna.
Az angolok telen is rovidujjuban es sortban jarkalnak, nagyon sokat sut a nap, csak pont ket eso kozott, de nem szurkeseg van. Covidot leszamitva a Velencei-to az a Kanari-szigetek. Es a legderusebb, nyugodtabb nep. Ha te a tarsadalmuk legaljat alulrol latod, akkor az egy kis szelet. Magyarorszaggal ellentetben, ahol a piramis alja egy tobbmillios nyomorgo reteg, az angol segelybol elo alja egy resze a sokkal kulonb dolgozo nep, es a nagyon szeles kozeposztalyhoz kepest.
Meg a tanulatlan angolok is kulturaltan viselkednek. De gettoban nem jartam, teny.
Nem tudom honnan jön ez a gettózás. Milyen ostoba rosszindulatú előítélet. Minek kell így besértődni, milyen érdeketek van ebben? Kik nektek az angolok?
Miért nem tudjátok megemészteni, hogy van akinek Anglia nem jön be, nem szívlelik az angolokat.
Kapok privát üzeneteket is, hogy jaj de jó, hogy végre valaki megfogalmazta azt amit ők is éreznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!